Canon se v květnu představí na prestižních akcích z oblasti profesionálního tisku

PRAHA, 17. dubna 2015 – Canon bude během letošního května účastníkem několika významných akcí, které jsou zaměřené na profesionální tisk a zpracování dokumentů. Zejména zájemci o oblast velkoformátového tisku tak již příští měsíc mohou na veletrzích Reklama-Polygraf 2015 a FESPA 2015 zjistit, jak jim mohou jednotlivé produkty, inovativní software a služby společnosti Canon zvýšit úspěšnost jejich podnikání. (TZ)

Již 22. ročník veletrhu Reklama-Polygraf, který je největší akcí svého druhu v regionu střední a východní Evropy, proběhne ve dnech 12. až 14. května 2015 v prostorách výstaviště PVA Expo v Praze – Letňanech. Na svém stánku číslo 4B8 představí společnost Canon vůbec poprvé v České republice ucelené technologické workflow s možnostmi pokročilé automatizace: od předtiskové přípravy přes řízení procesů a digitální tisk až po finalizace      v podobě řezání či nanášení základního nátěru nebo ochranného laku s vysokou kvalitou a produktivitou pro široké spektrum materiálů. Návštěvníci se tak mohou těšit na seznámení s řešením, pomocí kterého mohou výrazně zvýšit užitnou hodnotou tiskových výstupů včetně využití široké škály materiálů – od skla přes kovy a keramiku až po kompozitní panely nebo dýhované desky.

Na stánku Canon bude k zhlédnutí UV flatbed tiskárna Océ Arizona 660GT, univerzální a výkonný digitální řezací systém Kongsberg XP24, dokončovací zařízení Bürkle LFC1300 pro povrchovou úpravu flexibilních i deskových materiálů aplikací UV laků, 24palcový inkoustový plotr imagePROGRAF iPF6450 s dvanáctibarevným tiskovým systémem LUCIA EX a další evoluce multifunkčního zařízení s technologií tisku Crystal Point Océ ColorWave 700 s možností tisku na materiály až do tloušťky 0,8 mm.  Inovovaný model Océ ColorWave 700, který Canon uvedl v únoru letošního roku, bude v České republice poprvé k vidění právě   na veletrhu Reklama- Polygraf 2015.

V druhé polovině května se Canon představí na veletrhu FESPA 2015, který proběhne         od 18. do 22.5. v Kolíně nad Rýnem. Návštěvníci stánku Y10 v hale 9 se seznámí s řadou technologií pro velkoformátový tisk včetně živých ukázek jejich různorodého využití. Součástí expozice značky Canon bude například nejuniverzálnější UV flatbed tiskárna Océ Arizona 480GT s výstupy v takřka fotografické kvalitě, flatbed tiskárna Océ Arizona 6170XTS se systémem sedmi barev pro velkoobjemový tisk, 42palcový systém Océ ColorWave 900     pro kontinuální tisk s  výkonem až 1 000 čtverečních metrů za hodinu a velkoformátová tiskárna imagePROGRAF iPF9400, která díky dvanáctibarevnému tiskovému systému LUCIA EX dosahuje nejlepších výsledků v oblasti produkčního i fotografického a uměleckého tisku.

Účastníci veletrhu FESPA 2015 uvidí na stánku společnosti Canon také řešení pro tisková workflow, digitální řezací plotry a všechna tisková média značky Canon. Návštěvníci se mohou těšit i na předvedení produkční inkoustové fototiskárny DreamLabo 5000 a              na uvedení nových nástrojů Onyx Production.

„Díky technologiím a zkušenostem značky Océ je nyní pozice společnosti Canon ideální. Cílem naší účasti na těchto prestižních akcích je ukázat zákazníkům, že v nás mají opravdového univerzálního partnera, který rozumí jejich potřebám,“ říká Slavomír Pohanka, WF Channel Director společnosti Canon CZ. „Oba veletrhy jsou navíc jedinečnou příležitostí, jak předvést naše nejnovější inovace a diskutovat o možnostech zefektivnění podnikání současných i potenciálních uživatelů značky Canon. Velmi rád bych proto na tyto veletrhy pozval každého zájemce o tiskové technologie, samozřejmě nejen z oblasti velkoformátové produkce.“

Informace o registraci

Registrace na veletrh Reklama-Polygraf 2015 je k dispozici na www.reklama-fair.cz, volnou vstupenku na veletrh FESPA 2015 může získat kdokoli po registraci                                            na www.canon-europe.com/fespa.

– KONEC –

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.