Partnerský program plný odměn Nový partnerský program společnosti ZyXEL přináší větší výhody pro prodejce

Společnost ZyXEL Communications představila nový způsob odměňování a motivování svých partnerů. Změna spočívá v odklonu od obvyklé praxe v odvětví, kdy jsou odměňováni zpravidla jen prodejci s největšími uzavřenými obchody. Nový celoevropský partnerský program namísto důrazu na výši tržeb vychází z četnosti nákupů, a proto je výhodný pro všechny prodejce. (TZ)

Systém zahrnuje tři různé úrovně partnerství: prodejce, autorizovaný partner a prémiový partner. Nový partner do programu vstupuje jako „prodejce“ a podle četnosti nákupů postupuje do vyšší úrovně. Dlouhodobí partneři společnosti ZyXEL pak mohou do programu vstoupit na základě své historie nákupů v předchozím roce. Díky tomu jsou stávající partneři odměněni za loajalitu a současně mají noví členové prospěch z partnerství se ZyXELem bez ohledu na to, jak vysoká je průměrná hodnota jejich nákupu.

K hlavním charakteristikám nového programu patří řada motivačních pobídek, benefity a průběžná komunikace se společností ZyXEL. V rámci systému se na účet daného prodejce na ZyXEL partnerském portálu přidělí po každém nákupu bonusové body. Následně za ně lze pořídit odměnu ze široké nabídky katalogu – například tablety, fotoaparáty, vybavení pro volnočasové aktivity a poukázky na produkty ZyXEL. Další body lze získat za účast na promoakcích, které ZyXEL v průběhu roku realizuje. Portál obsahuje rovněž sekci pro registraci obchodů, nabízející mimořádné slevy a v případě potřeby také přístup k vylepšené správě účtu a technické podpoře.

Martin Bratičák, Head of Channel ZyXEL CEE to komentuje slovy: „Příliš mnoho partnerských programů cílí pouze na velké prodejce a pomíjí ty, kteří nepřinášejí největší obchody. My jsme chtěli náš program změnit tak, aby neodměňoval jen největší odběratele, ale aby výhodnost spolupráce se ZyXELem pocítili všichni naši partneři.“

Další klíčovou složkou programu je trvalý závazek investovat do partnerů formou technické podpory, poskytování informací a školení. Aby odběratelé efektivně zvládali všechny aspekty našich produktů, zahrnuje partnerský program technologické kurzy, program elektronického učení online i technické služby. Martin Bratičák uvedl: „Kromě našeho nového přístupu k odměnám pro partnery jsme zavedli také zcela nové benefity a úrovně podpory tak, aby naši partneři mohli zákazníkům poskytovat co nejlepší služby. Právě díky této dodatečné podpoře a investicím je ZyXEL tak atraktivním partnerem pro prodejce a distributory.“

O společnosti ZyXEL Communications

Společnost ZyXEL Communications Corp., založená v roce 1989, je přední světová společnost v oboru síťových technologií, která nabízí inovativní a spolehlivá internetová řešení. Jako jeden z prvních výrobců modemů prošel ZyXEL řadou transformací v rychle se vyvíjejícím odvětví sítí. V současnosti je ZyXEL jednou z mála společností na světě, které dokáží nabídnout kompletní síťová řešení telekomunikačním operátorům, malým až středním podnikům i uživatelům v digitální domácnosti, a to v široké škále implementačních scénářů. K řešením pro telekomunikační společnosti patří zařízení pro ústředny (COE), zařízení v objektu zákazníka (CPE), síťová zařízení pro drátový i bezdrátový přístup či páteřní switche. Řešení pro malé a střední podniky i pro velké společnosti zahrnují unifikované bezpečnostní brány, LAN switche, WLAN a IP telefonii. K řešením pro digitální domácnost patří zařízení pro připojení k síti a multimediální řešení.