Užijte si naplno kabelový Internet s AVM FRITZ!Box 6590 Cable

Společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro širokopásmový přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV. Nosnými produkty AVM jsou zařízení řady FRITZ!Box, která poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a multimédia v HD kvalitě. (TZ)

Pro vysokorychlostní Internet realizovaný prostřednictvím sítí kabelové televize je určen nový model AVM FRITZ!Box 6590 Cable, který v sobě integruje nejnovější technologie pro tento druh připojení. Díky využití agregace linek 32 x 8 lze s AVM FRITZ!Box 6590 Cable dosáhnout na CATV přípojce přenosových rychlostí až 1.7 Gbit/s downstream a 240 Mbit/s upstream.

Špičkové parametry má i řešení pro domácí bezdrátovou síť. Implementace technologie 4×4 Dual Band Wave 2 spolu s Multi-User MIMO umožní přenášet bezdrátově data s rychlostí až 1.733 Mbit/s. Zařízení je zpětně kompatibilní i se staršími Wi-Fi standardy včetně poslední varianty Wireless N, kde spojením čtyř streamů lze dosáhnout rychlosti až 800 Mbit/s. Obě varianty bezdrátové konektivity mohou pracovat souběžně pro připojení více koncových zařízení. V rámci domácí sítě tak lze celkově přenášet až 2.5 Gbit/s bezdrátových dat.

AVM FRITZ!Box 6590 Cable dále poskytuje funkce NAS a media serveru a je vybaven DVB-C tunerem. Díky tomu je například možné přenášet vysílání kabelové TV přes bezdrátovou LAN do mobilních zařízení v rámci domácí sítě. Pro uživatele zařízení Android a iOS je navíc k dispozici aplikace FRITZ!App TV.

Součástí AVM FRITZ!Box 6590 Cable je i řešení pro vysoce kvalitní telefonii (IP, analog, ISDN) s podporou bezdrátových přístrojů DECT. Jako koncové zařízení slouží multifunkční telefonní přístroj AVM FRITZ!Fon, který v sobě kombinuje DECT telefon s rozšířením CAT-iq pro HD telefonii pro komfortní integraci telefonních a internetových služeb.

Důležitou předností všech produktů AVM je jejich snadná použitelnost díky jednoduché instalaci a konfiguraci. Díky tomu mohou i málo zkušení uživatelé z řad domácností a menších firem pohodlně využívat všechny dostupné funkční možnosti produktů AVM FRITZ!.

Více informací o koncových broadband zařízeních řady AVM FRITZ! můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/gesto-communications-kategorie-koncova-zarizeni-avm-pro-broadband-pripojeni-k-internetu.htm

Distributorem zařízení AVM pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.

www.gestocomm.cz