Přímý přenos z červeného koberce v Karlových Varech na Blesk.cz

Při příležitosti 50. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech si server Blesk.cz přichystal spoustu aktivit. (TZ)

Již dnes od 17 hodin bude živě přenášet dění z červeného koberce na zahajovacím ceremoniálu v Karlových Varech, provádět jím bude zkušená reportérka Markéta Reinischová. On-line přenos z místa dění poběží již od 14 hodin.

Čtenáři se v průběhu týdne mohou těšit i na další akce Blesku –zpravodajství od módní specialistky Františky, významné osobnosti budou redaktoři zpovídat ve speciální limuzíně Blesku, o dění na festivalu budou informovat i Bleskové zprávy.

Veškerý obsahový servis (text, video) bude v rozšířeném zpravodajství pro deník Blesk a server Blesk.cz pokrývat zvláštní tým sedmnácti reportérů.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónů čtenářů tisku a více než dva milióny návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC.

Pod společností působí také dvě tiskárny sídlící v Praze a Ostravě, jež jsou vlastněny a provozovány pod hlavičkou CZECH PRINT CENTER a.s.. Mezi velmi úspěšné projekty společnosti patří první virtuální mobilní operátor – BLESKmobil, který svým zákazníkům nabízí výhodné ceny za volání bez závazků, čímž si vydobyl pozici nejsilnějšího virtuálního operátora v zemi.