Toshiba vybrala nového autorizovaného servisního partnera – C SYSTEM CZ a.s.

Uživatelé firemních notebooků Toshiba v ČR a na Slovensku mají od nynějška možnost využít služeb dalšího autorizovaného servisního partnera – C SYSTEM CZ a.s. Díky tomu mohou nyní uplatnit reklamaci či využít profesionální pozáruční servis v devíti městech v ČR a v Bratislavě. (TZ)

Praha, Česká republika 28. července 2015 – Toshiba Europe GmbH oznamuje, že jmenovala dalšího autorizovaného servisního partnera. Je jím společnost C SYSTEM CZ a.s., které zajišťuje logistickou podporu Český servis a.s. Obě tyto značky jsou dlouhodobě známy jako profesionální servis světových technologických výrobců. Z pohledu zákazníka řeší C SYSTEM CZ a.s. od nynějška záruční i pozáruční servis firemních notebooků Toshiba. Z aktuální produkce se jedná o modely Tecra A50, Portégé Z30 a R30, Tecra Z40 a Z50, Satellite Pro R50, přístroj 2v1 Portégé Z20t a výkonnou pracovní stanici Tecra W50.

„V následujícím období se Toshiba se svými notebooky v Evropě výrazně zaměří na firemní sféru. V souvislosti s tím rozšiřujeme mimo jiné záruky poskytované k těmto přístrojům. Z toho plyne logický krok, poskytnout stávajícím i novým zákazníkům možnost rychlého a efektivního servisního zázemí. Společnosti C SYSTEM CZ a Český servis prokázaly vysokou kvalitu a profesionalitu, což ve spojení s jejich rozsáhlou servisní sítí, která pokrývá množství velkých měst v ČR, rozhodlo o našem kroku. Jsme přesvědčeni, že uživatelé tento posun ocení a naše B2B notebooky si najdou nové zákazníky,“ řekl Tomáš Konečný, B2B Account Manager for Digital products & services společnosti Toshiba pro ČR a Slovensko.

„Je nám ctí spolupracovat s výrobcem, který dodal před 30 lety na světový trh první komerčně dostupný notebook. Vnímáme sílu značky Toshiba a jsme připraveni poskytnout naše služby a servisní zázemí. Vzhledem k rozšíření on-site záruky u řady notebooků Toshiba budou právě naši technici řešit rychlý servis přímo u zákazníka. Tato služba je pro nás výzvou k tomu, abychom prokázali naši vysokou profesionalitu,“ řekl Ing. Pavel Hyhlík, Service Manager společnosti C SYSTEM CZ.

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/.

Všechny uvedené ochranné známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktů závisí na konkrétním modelu a dostupnosti v místě prodeje.

O společnosti Toshiba

Toshiba Corporation, společnost řazená do žebříčku Fortune Global 500, své působení v oblasti pokročilé elektroniky, elektrických spotřebičů  a systémů člení do pěti strategických oblastí: Energy & Infrastructure, Community Solutions, Healthcare Systems & Services, Electronic Devices & Components a Lifestyles Products & Services. Ve své činnosti se řídí základními principy Toshiba Group nazvanými „Committed to People, Committed to the Future” a své globální aktivity směřuje k tomu, aby dokázala zajistit růst prostřednictvím kreativity a inovací. Toshiba přispívá k vytváření světa, ve kterém žijí lidé bezpečně, s jistotou a v pohodlí.

Toshiba byla založena v Tokiu v roce 1875 a dnes stojí za globální sítí více než 590 firem zaměstnávajících na 200 000 lidí s ročními tržbami přes 6,5 trilionu yenů (63 miliard USD). Pro více informací navštivte www.toshiba.co.jp/index.htm