Genius NS-6000 – Oblíbená myš v novém kabátě

V Brně 30.07.2015 – Společnost Genius uvádí na český trh nová elegantní provedení oblíbeného modelu bezdrátové kancelářské myši pro každodenní použití Genius NS-6000. (TZ)

Universální využití

Model Genius NS-6000 se těší dlouhodobé oblíbenosti zejména díky svému univerzálnímu využití a ambidextrous designu, tedy vhodnému jak pro praváky tak i leváky. Myš je vybavena citlivým a přesným optickým sensorem s rozlišením 1000dpi vhodným pro každodenní práci s kancelářskými programy. Kompaktní provedení skvěle padne do ruky a zároveň je myš dostatečně skladná, aby se vešla do brašny či batohu k notebooku.

Bezdrátové provedení

Bezdrátový přenos je zprostředkován pomocí miniaturního USB přijímače pracujícího na frekvenci 2,4GHz. Jeho miniaturní rozměry jsou jeho hlavní předností, díky kterým nebude překážet v USB portu ani při přenášení, čímž zároveň chrání USB port počítače.

Genius NS-6000 je energeticky úsporná, a tak je k napájení využita pouze jedna baterie typu AA. Rozměr modelu NS-6000 jsou 105 x 62 x 38 mm a přicházejí ve dvou moderních provedeních, černo-červeném a černo-zeleném.

Specifikace:

Genius
Provedení Černo-zelené a černo-červené
Připojení Bezdrátové
Rozhraní USB
Přijímač Pico přijímač
Frekvence 2,4GHz
Rozlišení 1000dpi
Typ sensoru Optický
Baterie 1x AA
Rozměry 105 x 62 x 38 mm

Doporučená koncová cena produktu Genius NS-6000 činí: 190,- s DPH

Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Oficiální stránky výrobce: www.geniusnet.com

O výrobci Genius

Značka Genius je světovou ikonou ve výrobě počítačových periférií a příslušenství pro mobilní zařízení, která byla založena v roce 1983 v Taipei na Taiwanu společností KYE Systems Corp. Dnes tato společnost zaměstnává téměř 4000 lidí a za cíl si klade neustálý vývoj, vylepšování bezdrátových technologií, uživatelských funkcí a posouvat tak hranice v IT stále dál, to vše za účelem maximalizace uživatelského komfortu a zábavy z práce s těmito produkty.