Nové modely SIP telefonů řady Polycom VVX

Společnost Polycom již mnoho let zaujímá přední pozici mezi výrobci audio a videokonferenčních systémů, systémů sjednocené komunikace a řešení pro telepresence a vzdálenou spolupráci. (TZ)

Nedílnou součástí nabídky řešení společnosti Polycom je také vysoce kvalitní hlasová komunikace, jejímž základem je osvědčená technologie Polycom Voice HD pro špičkovou kvalitu zvuku. Do této kategorie spadají rovněž pokročilé SIP IP telefony řady Polycom VVX, které navíc nabízejí jednoduchou správu s možností centrálního managementu a podporu platformy Microsoft Lync.

V červenci tohoto roku společnost Polycom uvedla na trh dva nové cenově přístupné typy SIP telefonů řady VVX Business Media Phone, které jsou určeny pro méně náročné oblasti využití. Modely Polycom VVX 101 a Polycom VVX 201 nabízí jednoduché intuitivní ovládání a podporu jedné respektive dvou SIP telefonních linek prostřednictvím ethernetových portů. Typ VVX 201 poskytuje HD kvalitu zvuku, přičemž oba modely jsou dále vybaveny technologiemi Polycom Acoustic Clarity a Polycom Acoustic Fence pro excelentní kvalitu hlasové komunikace bez ruchů a ozvěn.

Společnost Polycom vždy stála na na špici technologických inovaci ve svém oboru. Vlastní již více než 800 patentů a mnoho jejích původně proprietárních technologií se posléze stalo základem pro široce využívané mezinárodními standardy. Dlouhá tradice a mimořádná stabilita společnosti poskytuje zákazníkům tu nejlepší ochranu jejich investic spolu s garancí dalšího rozvoje.

Společnost Gesto Communications se v rámci portfolia Polycom zaměřuje zejména na videokonferenční řešení. Pro oblast videokonference je také platným Polycom GOLD certifikovaným partnerem. V rámci přidaných služeb pak Gesto Communications jako distributor zajišťuje také technickou i poradenskou podporu prodejcům, prodejní know-how z oblasti unifikovaných podnikových řešení Polycom. Dále pomáhá při návrhu, implementaci i správě konferenčních řešení u koncových zákazníků.

Více informací o komunikačních řešeních Polycom můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/polycom-2

V České republice je certifikovaný Polycom Gold Partner společnost Gesto Communications.