Honor 7: nová vlajková loď značky Honor přichází do Evropy

Praha, 27. srpna 2015 – Značka mobilních telefonů a příslušenství Honor na dnešní londýnské akci představila evropskou verzi své nové vlajkové lodi – 5,2“ smartphonu honor 7. Telefon s odolným celokovovým tělem nabízí řadu inovativních funkcí, jako programovatelné smart tlačítko, dotykový senzor s podporou gest a kompatibilitu se všemi lokálními LTE standardy. (TZ)

George Zhao, prezident značky Honor, při příležitosti uvedení nové vlajkové lodi uvedl:  „Honor 7 je ztělesněním naší filozofie vyrábět telefony na míru současné „internetové“ generaci. K tomu přispívají zejména přesně navržené rozměry s optimálním rozmístěním ovládacích prvků, špičková kvalita provedení celokovového těla a množství chytrých a multimediálních funkcí pro všechny kreativní uživatele.”

Celokovové tělo a pohodlné ovládání jednou rukou

Tělo honor 7 je vyrobeno z odolného kovu s tenkou keramickou vrstvou. Tato úprava dodává zařízení prémiový vzhled. Velikost přístroje s úhlopříčkou 5,2“ a specifické umístění ovládacích prvků zajišťuje pohodlné ovládání telefonu jednou rukou.

Ještě chytřejší čtečka otisků prstů

Bezrámečková čtečka otisků prstů umožňuje velmi rychlou 360stupňovou autentifikaci uživatele a díky speciálnímu algoritmu také schopnost „učení se“ během používání pro další zvýšení přesnosti ověření. Čtečka umožňuje kromě autentifikace také přiřazení gest, díky kterým lze například přijmout hovor nebo pořídit fotografii.

Výkon a funkce pro neustálé připojení

Smartphone honor 7 je poháněn osmijádrovým procesorem HiSillicon Kirin 935. K vysokému výkonu dále dopomáhá 3 GB operační paměť. Vnitřní úložiště poskytuje 16GB kapacitu. Základní deska ve tvaru L významně snižuje zahřívání celého přístroje.

Technologie Huawei Signal+ a duální anténa zaručí nejvyšší možnou dostupnost mobilní signálu ve všech situacích. Přístroj se může rovněž pyšnit plnou podporou všech lokálních LTE pásem.

Baterie s kapacitou 3.100 mAh poskytuje dlouhou výdrž na jedno nabití a funkci pro ultra rychlé nabíjení. Díky možnosti reverzního nabíjení může honor 7 posloužit jako zdroj napájení pro ostatní přístroje.

Multimédia k podpoře vaší kreativity

Jedním z hlavních lákadel honor 7 je hlavní fotoaparát s rozlišením 20 MP a množstvím kreativních fotografických funkcí. Snímač Sony IMX 230, vlastní PDAF technologie pro rychlé ostření a světelnost f/2.0 umožňují pořízení ostré fotografie i ve špatných světelných podmínkách, a to již za 0,1 sekundy. Přední širokoúhlý 8MP fotoaparát se světelností f/2.4 doplňuje zabudovaný LED blesk a množství kreativních funkcí pro automatické zkrášlení vzhledu pleti či pro panoramatická selfies.

Intuitivní ovládání a chytré funkce

Honor 7 byl navržen pro co nejpohodlnější ovládání jedno rukou a plnohodnotné surfování po internetových stránkách. Na levém boku telefonu tak přibylo smart tlačítko s programovatelnými funkcemi a podporou vyhledávacích funkcí Google. Ergonomicky umístěnou čtečku otisků prstů lze využít jako spoušť fotoaparátu pro pohodlné pořízení selfie.

Pro ještě intuitivnější používání obsahuje honor 7 také množství funkcí ovládaných hlasem. Hlasovým příkazem tak lze telefon probudit z uzamčeného stavu nebo ztracený honor 7 vyhledat. Zajímavou funkcí je také pořízení snímku obrazovky zaklepáním kloubem prstu na displej.

Lokální dostupnost

Mobilní telefon honor 7 v nejbližších týdnech zavítá také do České republiky. Lokání dostupnost a cena bude brzy oznámena.

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je nová odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přichází na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.