Canon spouští promo akci na zrcadlovky EOS 7D MKII a EOS 5D MKIII

Praha, Česká republika, 1. září 2015 – Společnost Canon dnešním dnem spouští pro své zákazníky v České republice a na Slovensku promoční akci na zrcadlovky EOS 7D MKII a EOS 5D MKIII. Zákazníci mohou vrátit na prodejnu svůj starý fotoaparát a při koupi nového tak uplatnit slevu až 8 000 Kč. Akce potrvá do konce letošního roku, tj. do 31. 12. 2015 včetně. (TZ)

Přehled vybraných fotoaparátů a slev v rámci promo akce:

Produkt CZK EUR
EOS 7D MKII 4 000 Kč € 150
EOS 5D MKIII 8 000 Kč € 300

Akce pro vrácení se vztahuje na jakékoliv digitální fotoaparáty a zrcadlovky všech značek. Fotoaparát je možné vrátit na prodejnách u vybraných partnerů nebo jej zaslat adresu Creative Dreams s.r.o., Thámova 16, Praha 8. Od prodejce následně zákazníci dostanou kartičku s registračním kódem, který uplatní při registraci nového produktu na www.canon.cz/vymena.

Po ověření údajů bude platba provedena nejpozději do 28 dnů od obdržení úplného a platného nároku. Poslední den pro registraci produktů do promo akce je 17. 1. 2016. Bližší informace jsou k dispozici na www.canon.cz/vymena.

-KONEC-

O společnosti Canon

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.