Společnosti Milestone Systems a WD uzavřely partnerství a přinášejí nové možnosti řešení kamerových monitorovacích a dohledových systémů jak pro firmy, tak pro ostatní spotřebitele.

Software pro kamerové monitorovací a dohledové systémy Milestone Arcus  je nyní k dostání s produktovou řadou úložišť WD typu NAS My Cloud Business (TZ)

IRVINE, Kalifornie a BERLÍN, Německo – 1. září, 2015 – Společnost WD®, součást Western Digital (NASDAQ: WDC), s vedoucím postavením na trhu řešení pro ukládání dat a společnost Milestone Systems, s předním postavením na trhu software pro kamerové monitorovací, sledovací a zabezpečovací systémy, dnes oznámily uzavření partnerství. Začaly tak poskytovat společné řešení pro kamerové zabezpečovací a dohledové systémy jak pro firmy a obchodní organizace, tak pro další uživatele.

Obě společnosti představí nové řešení na veletrhu IFA Berlin (od 4. do 9. září) a na veletrhu ASIS International, v kalifornském Anaheimu (od 28. září do 1. října).

Software Milestone Arcus™ pro monitorovací, bezpečností a dohledové kamerové systémy bude dostupný počátkem tohoto měsíce pro produktovou řadu úložišť typu NAS My Cloud® Business Series jako součást nového operačního systému My Cloud® OS 3. Dostupnost pro další produkty z řady My Cloud, jako je My Cloud Expert Series, se očekává v blízké budoucnosti.

Milestone Arcus je platforma pro kamerové dohledové, bezpečnostní a monitorovací systémy, která je integrována do samotného hardwaru jednotlivých zařízení. Ty jsou nyní kompatibilní s produkty NAS WD My Cloud, a poskytují uživatelům uzpůsobené, přímo dostupné řešení.  Integrace software Milestone Arcus do operačního systému My Cloud OS 3 umožňuje uživatelům transformovat jejich všestranné produkty z řady My Cloud Business do síťově propojeného nahrávacího kamerového systému ve svých domácnostech či kancelářích. Dohledový a monitorovací kamerový software Milestone Arcus lze snadno stáhnout prostřednictvím My Cloud App Store. Uživatelé mohou nainstalovat až 16 kamer. V případě produktové řady My Cloud Business je licence pro první dvě připojené kamery poskytnuta zdarma. Licence pro připojení dalších kamer bude dostupná na WD Store a prostřednictvím vybraných prodejců WD.

„Technologický pokrok umožňuje využívat kamerové monitorovací systémy širokému okruhu uživatelů od firem a obchodních společností až po jednotlivé uživatele po celém světě,” říká Sven Rathjen, viceprezident WD pro marketing divize Content Solutions, a dodává: „WD a Milestone se společně zaměřují na to, aby bezpečnostní a monitorovací kamerové systémy představovaly jednoduché řešení, které se snadno nastaví a bude spolehlivé po mnoho let. Tato aplikace je další z mnoha aplikací dostupných s produkty WD NAS řady My Cloud, které umožňují komputerizaci domácností, přehrávání multimediálních souborů a zálohování souborů a dokumentů.”

„Společnost Milestone si váží partnerství s WD a možnosti poskytovat řešení pro kamerové systémy s produkty typu NAS řady My Cloud,” prohlásil Lars Nordenlund, viceprezident divize Incubation and Ventures společnosti Milestone Systems, a doplnil informaci: „Zákazníci společnosti WD mohou nyní získat výhodu jednoduchého nastavení s automatickou detekcí připojených kamer, intuitivní ovládání, mobilní přístup a vzdálené sledování, a celou řadu dalších výhod softwaru Milestone Arcus“

Produktová řada úložišť NAS My Cloud Business je k dostání prostřednictvím vybraných obchodních partnerů, internetových obchodů a přímých resellerů po celém světě. Operační systém My Cloud OS 3 bude dostupný všem uživatelům produktů NAS řady My Cloud jako update v průběhu tohoto měsíce.

O společnosti WD

Společnost WD, součást Western Digital, je ve svém oboru inovátorem s dlouhodobým vedoucím postavením. Firma, která udává tempo technologiím pro ukládání dat, produkuje spolehlivé, vysoce výkonné pevné disky i disky SSD. Tyto disky jsou používány OEM partnery a systémovými integrátory v jejich stolních i přenosných počítačích, podnikových stanicích, vestavěných systémech a aplikacích spotřební elektroniky. Společnost produkuje také své vlastní produkty pro ukládání dat. Špičková zařízení a systémy WD pro ukládání dat, síťové produkty, multimediální přehrávače a softwarová řešení napomáhají lidem na celém světě snadno zálohovat, ukládat, chránit a sdílet data a přehrávat je na mnoha zařízeních. Společnost WD byla založena v roce 1970. Ústředí je ve městě Irvine, v Kalifornii. Další informace naleznete www.wd.com.

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC),, Irvine, Calif., je globální poskytovatel produktů a služeb, které umožňují lidem vytvářet, spravovat, využívat, přehrávat a chránit digitální obsah. Její dceřiné společnosti navrhují a vyrábějí zařízení na ukládání dat, síťová zařízení a produkty pro domácí zábavu pod značkami WD, HGST a G-Technology. Pro celou řadu finančních a investorských informací můžete navštívit investorskou sekci webových stránek www.westerndigital.com

O společnosti Milestone Systems

Milestone Systems je globální firma s vedoucím postavením na trhu otevřených platforem pro software IP video management. Založena byla v roce 1998 a nyní vystupuje na trhu jako samostatná společnost ve skupině Canon Group. Technologie od společnosti Milestone se snadno ovládají a řídí a úspěšně a spolehlivě pracují v tisících zákaznických instalacích. Poskytují flexibilní volbu pro síťový hardware a flexibilní integraci s ostatními systémy. Produkty jsou prodávány prostřednictvím obchodních partnerů ve více než 100 zemích. Řešení od společnosti Milestone pomáhají společnostem snižovat rizika, chránit osoby a majetek, optimalizovat procesy a snižovat náklady. Více informací najdete na www.milestonesys.com.

Western Digital, WD, My Cloud  a  WD logo jsou registrované obchodní známky Western Digital Technologies, Inc  v U.S.A. a dalších zemích.  Všechny další obchodní známky zde zmíněné jsou vlastnictvím jednotlivých majitelů. Dostupnost uvedených produktů může být v některých zemích omezena. Zobrazení produktů se může lišit od konečné podoby. Pro popis ukládací kapacity je jeden terabajt (TB) = jeden bilión bajtů. Pro popis přenosové rychlosti je gigabit za sekundu (Gb/s) = jedna miliarda bitů za sekundu. Celková dostupná kapacita se liší podle operačního prostředí.

 

Tagged