Nový kompaktní audio systém od Sony zaplní vaši místnost dokonalou hudbou

Společnost Sony představuje CAS-1, kompaktní audio systém, který si dal za cíl nabídnout nejvyšší kvalitu zvuku. Nový kompaktní audio systém disponuje duálními zesilovači, jejichž zesilovací parametry se nastaví přesně podle sluchátek a reproduktorů – takže bez ohledu na typ výstupu máte vždy záruku dokonalého zvuku. Díky audio technologiím Sony zní každý tón – i ten nejjemnější – přesně a neuvěřitelně jasně, a to i při nízké hlasitosti. Vy si tak můžete naplno užívat pohlcujícího zvuku, který nabízí formát High-Res Audio. Rozšířené možnosti propojení vám umožní i bezdrátový streaming kvalitního zvuku z jiného vašeho zařízení přes Bluetooth® a NFC™ nebo můžete dvě zařízení snadno propojit přes USB. (TZ)
Design podporuje výkon

Design modelu CAS-1 vychází z high-endové řady Sony ES. Jejím cílem je vytvořit podmínky pro ideální akustické pole na vašem stole. Systém se sestává ze tří komponentů: hlavní jednotka a dva samostatné reproduktory pro lepší zvuk. Systém podporuje High-Res Audio až do rozlišení 24bit/192kHz ve formátu DSD i PCM, včetně souborů FLAC, WAV nebo AIFF, takže vaše oblíbená hudba bude znít lépe než z CD. Unikátní technologie Sony DSEE HX™ prostřednictvím upscalingu vylepšuje kvalitu komprimovaných souborů, například těch ve formátu MP3, na úroveň srovnatelnou s Hi-Res Audio – což přináší bohatý a plný zvuk.
CAS-1 je vybaven dvěma nezávislými dedikovanými zesilovači, z nichž každý disponuje nastavením na konkrétní požadavky sluchátek či reproduktorů. Další cenami ověnčené modely Hi-Res Audio produktů od Sony jsou také vybaveny sluchátkovým zesilovačem, včetně výkonného systému DAC z HAP-Z1ES. Tyto tři komponenty umožňují hi-fi systému generovat vyvážený, silný a precizní zvuk bez ohledu na výstup, a zároveň minimalizovat odpor a šum. Integrovaný High-Res Audio zesilovač Sony S-Master HX, který obsluhuje reproduktory, vaši hudbu ještě vylepší, potlačí zkreslení a šum – výsledkem je jasný a čistý zvuk.
Požitek ze zvuku na míru

Užívejte si svoji hudbu tak, jak chcete – vyberte si libovolný výstup. Tento model nabízí poslech v té nejvyšší kvalitě díky dedikovanému ovladači hlasitosti přímo do sluchátek – stačí podle typu sluchátek vybrat příslušnou impedanci (přepínač HI/LOW).
Zklamáni nebudete, ani když se rozhodnete užívat si své oblíbené skladby ze dvou dodávaných reproduktorů. Vysokofrekvenční 14mm High-Res Audio reproduktor (treter) typu měkké kupole a 62mm pevný woofer s basovým reflexním portem věrně reprodukují plnou škálu frekvencí a zároveň minimalizují šum a zkreslení – i když při poslechu sedíte blízko reproduktorů. Mosazné hroty a reproduktorové podstavce vám umožní vyladit svůj High-Res Audio poslech do nejmenšího detailu.
Systém podporuje široké možnosti připojení – například vašeho chytrého telefonu přes aplikaci Sony SongPal™ k hi-fi systému pro streaming detailní a čisté hudby, kterou nabízí technologie LDAC a  Bluetooth®/NFC. Produkt je vybaven také dvěma USB (USB-A a USB-B) porty pro přehrávání High-Res Audio formátů.
– Konec –

Vybrané technické specifikace

CAS-1
Popis
Kompaktní audio systém
Barvy

Hlavní jednotka: černá

Reproduktory: hnědá imitace dřeva
Rozměry
Main Unit (šxvxh) 55x178x120 mm

Reproduktor: (šxvxh) 95x178x172 mm
Hmotnost
Hlavní jednotka 1,3 kg

Reproduktor: 1,5 kg/1 reproduktor
Možnosti připojení
Podpora Bluetooth (SBC, AAC, LDAC) a NFC
Kompatibilní formáty
USB A – DSD, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, AAC, WMA

USB B – DSD, PCM
Typ portu
USB A (čelní) USB B (zadní)
Výstup do sluchátek
Stereo mini-jack
Výstup do reproduktorů
Šroubovací koncovka
Příslušenství
Dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, síťový adaptér, síťový kabel, reproduktorový kabel x2, USB kabel – stojan, reproduktorový podstavec a trny

O společnosti Sony Corporation

Sony Corporation je předním výrobcem produktů v oblasti audio, video, osobních zařízení a informačních technologií určených pro domácí i profesionální využití. Díky svým aktivitám v oblasti hudby, filmu, počítačové zábavy a on-line byznysu má Sony jedinečnou pozici být světovým lídrem na poli elektroniky a zábavy. Ve fiskálním roce, který končí 31. března 2015, společnost Sony vykázala konsolidovaný roční obrat přibližně 68 mld. USD. Více na globálních webových stránkách společnosti Sony: http://www.sony.net/.