PocketBook se stává partnerem společnosti Petcube při distribuci revoluční „zvířecí chůvičky“ Petcube Camera v EU

PocketBook International S.A. se sídlem ve Švýcarsku, jeden z největších světových výrobců zařízení s technologií E Ink, který je známý pro své vysoce kvalitní výrobky, oznamuje distribuční spolupráci se značkou Petcube, Inc., společností, jež umožňuje lidem zůstat ve spojení s jejich zvířecími mazlíčky. (TZ)

Podle smlouvy, která byla poprvé oznámena na veletrhu IFA 2015, se PocketBook stává exkluzivním distributorem chůvičky Petcube Camera v Evropské Unii. Petcube Camera je první zařízení, které umožňuje majitelům domácích zvířat sledovat své mazlíčky, mluvit na ně a hrát si s nimi – bez ohledu na to, kde jsou – pomocí smartphonů. Kamera se širokým úhlem záběru, wi-fi, funkcí přenosu videa v reálném čase a zabudovaným laserovým ukazovátkem se ovládá přes aplikaci Petcube, která je zdarma k dispozici pro operační systémy iOS a Android. Mobilní aplikace Petcube sdružuje komunitu milovníků zvířat, umožňuje jim sdílet fotky jejich mazlíčků, najít nové přátele a hrát si s veřejně sdílenými zvířaty. Společnost Petcube, která získala ocenění Best European Hardware Startup od The Europas, také spolupracuje se značkou Design House RnD64 (www.rnd64.com), výhradním vývojářem produktů PocketBook.

Po úspěšné kampani na portále Kickstarter a ročním vývoji získali chůvičku Petcube Camera přispěvatelé na Kickstarteru a první zákazníci v prosinci 2014. První várka byla před Vánoci zcela vyprodána. Pro letošní rok Petcube vstoupil do největších obchodních řetězců v Severní Americe, jako jsou Amazon, Best Buy, Brookstone, Fry’s, B&H, atd. Prodává se v obchodech Virgin Megastore v Dubaji a spolupracuje s mnoha prémiovými prodejci v Hong Kongu. Na podzim 2015 Petcube vstupuje na trhy ve Spojeném Království, Austrálii, na Novém Zélandu a – ve spolupráci s PocketBookem – v Evropské Unii.

„Oceňujeme zkušenosti PocketBooku a jeho úspěch na evropském trhu. Právě to bylo klíčovým faktorem v rozhodnutí uzavřít exkluzivní partnerství,” říká Yaroslav Azhnyuk, generální ředitel a spoluzakladatel Petcube. „Petcube Camera zcela mění způsob, kterým lidé komunikují se svými zvířaty a naši partneři mají potřebné zkušenosti, aby evropským zákazníkům přinesli takto inovativní produkt”.

PocketBook věří, že Petcube Camera se na evropských trzích setká s velkou poptávkou. Enrico Mueller, generální ředitel PocketBook Reader GmbH, říká: „Při vývoji svých produktů se PocketBook snaží přinést uživatelům nové, unikátní příležitosti. Výsledkem jsou takové inovativní produkty, jako např. první voděodolná čteřka, první obal pro smartphony se zabudovaným E Ink displejem, apod. Myslím, že v tomto jsme si s Petcube podobní – hledáme nová řešení, která přinesou nové příležitosti. Zároveň už mnoho let vyrábíme produkty, které každému uživateli přinášejí potěšení a radost. A toho se budeme držet i nadále. Petcube Camera umožňuje zákazníkům být nablízku jejich miláčkům a tím lidem přináší ty nejpříjemnější emoce. Věříme v úspěch tohoto projektu a podpoříme jej všemi svými zkušenostmi.“

O PocketBooku
PocketBook je jedním z největších globálních výrobců prémiových čteček e-knih založených na technologii E Ink a tabletů se systémem Android. Společnost byla založena v roce 2007 a sídlí ve švýcarském Luganu. Výrobky PocketBook se prodávají ve 33 zemích celého světa, dosud se prodalo přes 3 miliony kusů. Díky kombinaci kvalitního hardwaru, unikátního softwaru a ergonomického designu se čtečky PocketBook řadí k prémiovému segmentu trhu. Více info na www.pocketbook-int.com

O Petcube

Petcube je společnost, která lidem umožňuje zůstat v kontaktu s jejich domácími zvířaty. Nabízí zdarma mobilní aplikaci pro iOS a Android a zařízení Petcube Camera — interaktivní zvířecí chůvičku s funkcí přenosu videa v reálném čase a zabudovaným laserovým ukazovátkem. Petcube Camera je prvním produktem, který umožňuje majitelům domácích zvířat sledovat své mazlíčky, mluvit na ně a hrát si
s nimi – bez ohledu na to, kde jsou – pomocí smartphonů. Petcube získal prostředky pomocí portálu Kickstarter a stal se historicky jedním z nejúspěšnějších produktů pro domácí zvířata, jimž pomohlo komunitní financování. Společnost má ústředí v kalifornském San Francisco, kanceláře v Kyjevě na Ukrajině a továrny v čínském Shenzhenu. Více info na www.petcube.com.