Informační systém Prahy 2GIS startuje podzimní kampaň

Praha 2. října 2015 – Pražané se od října mohou potkávat s kampaní společnosti 2GIS, a to v ulicích na CLV plochách, v MHD či na B1 plakátech v restauracích, klubech, barech, fitness zařízeních či čekárnách a ordinacích lékařů. Kampaň bude zároveň intenzivně využívat online formátů a mediální podpory na sociálních sítích. Zaměřena bude na Prahu a spádové oblasti. (TZ)

„Cílem kampaně je kreativní a hravou formou představit veřejnosti benefity informačního systému Prahy 2GIS. Chceme lidem na konkrétních příkladech a situacích ukázat, jak 2GIS dokáže ulehčit a především zpříjemnit život v Praze,“ říká ředitel společnosti 2GIS Jan Vališ.

Plánování, nákup médií i produkce kampaně vznikla inhouse v Loosers. Ředitelka agentury Iva Bízová ke kampani dodává: „Od října spustíme také novou koncepci komunikace na sociálních sítích, vizuály kampaně se odrazí i v PPC podpoře produktu. Na listopad chystáme netradiční instalaci ve vybraných obchodních centrech a kromě komunikace k cílovým uživatelům se zaměříme také na komunitu pražských podnikatelů a živnostníků. Pro realizaci 7 klíčových vizuálů jsme si vybrali vyzkoušeného, precizního fotografa Pavla Aschermana.“

O 2GIS

2GIS je propracovaný informační systém s mapami měst, provozovaný stejnojmennou společností. Aktuálně zahrnuje více než 280 měst v 8 zemích světa včetně metropole České republiky. Díky 2GIS získají obyvatelé i návštěvníci Prahy informace o lékárnách, bankomatech, kadeřnictvích, restauracích, klubech, kinech, divadlech, vysokých školách, úřadech, policii a mnoha dalších organizacích.

Mapa 2GIS obsahuje detailní vyznačení silnic, chodníků a stezek s nejstaršími budovami i novostavbami. Součástí je také vyhledávání optimální trasy pro cestování MHD i autem. V adresáři se zobrazují podrobné informace o organizacích včetně kontaktních údajů, vstupů do budov a nejbližšího parkování, které několikrát do roka aktualizují specialisté společnosti 2GIS.

Informační systém s mapami 2GIS lze používat online na webových stránkách www.2gis.cz. Všechny funkce a mapy jsou dostupné i bez připojení k internetu prostřednictvím aplikace pro počítače, smartphony a tablety. Aplikace 2GIS je zdarma ke stažení přes App Store, Google Play, BlackBerry World a Windows.