Coolpad Modena od tohoto týdne u mobilních operátorů

Moderní telefon Coolpad Modena míří do nabídky českých operátorů. Ti co hledají cool telefon za skvělou cenu u svého operátora, se na něj nyní mohou obrátit. Od tohoto týdne je pro zájemce k pořízení telefon Modena u operátora O2 v bílé barvě a zákazníci T-Mobile si budou moci pořídit naopak černou variantu. (TZ)

Coolpad Modena je skvělým společníkem na cesty

Velký 5,5palcový displej, podpora rychlého mobilního internetu 4G LTE nebo trendy design s tloušťkou těla pouhých 8,6 mm se zaoblenými zády. To jsou přednosti telefonu Coolpad Modena, který dále disponuje hlavním fotoaparátem s 8 megapixely a LED bleskem pro pořízení kvalitních fotografií nebo videa ve Full HD rozlišení.  Nechybí mu ani nejnovější verze Android Lollipop. Lákadlem na pěkně vybavený telefon, který se hodí pro každého, je jeho cenovka s doporučenou maloobchodní cenou 3 999 Kč.

Telefonu nechybí ani moderní funkce známé spíše z dražších kusů jako je například ovládání telefonu gestem. Chytrá gesta zahrnují zapnutí displeje poklepáním, odemknutí telefonu potáhnutím prstu nahoru nebo rychlý přístup k fotoaparátu. Napsáním písmene na displej lze otevřít přímo aplikaci telefonu, internetového prohlížeče nebo přehrávače hudby.