UPC zmodernizovala síť pro dalších 15 000 domácností

(Praha, 30. listopadu 2015) Lepších služeb v oblasti internetu a kabelové televize se od
prosince dočká 15 000 domácností na síti UPC. Modernizace sítě v Náchodě, Chrudimi, Mohelnici, Šternberku a Lipníku nad Bečvou umožňuje využití všech služeb, jako je interaktivní televize Horizon s více než 130 televizními kanály, vysokorychlostní internet o rychlosti až 300 Mbit/s nebo telefonní služby. V roce 2015 zmodernizovala UPC sítě pro více než 40 000 domácností. (TZ)

„Naše služby jsou od prosince nově dostupné v dalších 15 000 domácnostech. Konkrétně se jedná o sítě v Náchodě, Chrudimi, Mohelnici, Šternberku a Lipníku nad Bečvou. Celkem jsme letos zmodernizovali sítě v dosahu 40 000 domácností. V intenzivní modernizaci a výstavbě nových sítí budeme pokračovat i v příštím roce,“ prozrazuje marketingový ředitel UPC Jan Kohout.

Interaktivní televize s videotékou

Interaktivní televize Horizon od UPC představuje nové, uživatelsky příjemné prostředí s intuitivním ovládáním, které přináší vyšší komfort při sledování více než 130 televizních kanálů, z nichž se vysílá 49 v HD rozlišení.

Součástí televize Horizon je neomezená videotéka My Prime se stovkami filmů a seriálů, celkem zahrnující více než 1 000 titulů. My Prime je možné sledovat na HD mediaboxech
i prostřednictvím aplikace Horizon Go na chytrých telefonech, tabletech nebo laptopech.

Součástí videotéky My Prime jsou například zahraniční tituly Vlk z Wall Streetu, Rivalové nebo Nymfomanka, z českých filmů například Příběh Kmotra, Okresní přebor nebo Pelíšky. Děti před Vánocemi ocení tradiční české pohádky Tři oříšky pro Popelku, Tři veteráni nebo Lucie postrach ulice.

Internet, televize i telefon pod jedním účtem

Zákazníci si mohou užívat i nové internetové tarify s rychlostmi 100, 200 a 300 Mbit/s. Výhodou modernizace sítě UPC je především možnost využití celé nabídky služeb – interaktivní televize na doma i na cesty, internetu a telefonu. Všechny služby tak zákazník může pohodlně spojit pod jedním účtem.

UPC Česká republika je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,4 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá téměř 600 tisíc zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global – největšího kabelového operátora, který obsluhuje 27 milionů klientů ve 14 zemích s 56 miliony objednaných služeb. Skupina zahrnuje spotřebitelské značky Virgin Media, Ziggo, UPC, Unitymedia, Telenet, VTR a Liberty.