Barracuda mění značku CudaTel na Barracuda Phone System

V roce 2009 společnost Barracuda Networks rozšířila portfolio svých síťových a komunikačních produktů, když uvedla na trh integrované řešení telefonní ústředny pro Voice over IP s názvem CudaTel Communications Server. (TZ)

Na podzim tohoto roku Barracuda Networks přejmenovala řešení CudaTel na Barracuda Phone System a současně do něj implementoval nové pokročilé funkce. K nim patří i řešení Barracuda Phone System Communication Command Center pro zvýšení produktivity práce při obchodní komunikaci.

Barracuda Phone System poskytuje uživatelům plnohodnotné komfortní řešení VoIP PBX se širokou škálou funkcí, mezi nimiž nechybí ani konferenční hovory, voice mail, možnost šifrování telefonních hovorů a podpora HD audio. Výhodná cenová politika zaručuje neomezený počet podporovaných uživatelů bez nutnosti platit další poplatky za počet připojených uživatelů či telefonních přístrojů.

Řešení je založeno na open source softwarové komunikační platformě FreeSwitch pro VoIP PBX na bázi SIP a díky použití mezinárodních standardů pro hlasovou komunikaci přes IP je tak kompatibilní se všemi obdobnými zařízeními ostatních výrobců.

Z hlediska kompatibility je důležité, že Barracuda Phone System byl certifikován pro službu AT&T IP Flexible Reach, stejně jako pro systém Patton SmartNode Gateways. Barracuda je rovněž Polycom Technology Partner a může tak vyvíjet svá řešení jako Polycom Ready.

Více informací o produktech Barracuda Networks můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda