Prague Convention Bureau má nového ředitele

4. 1. 2016, Praha – Novým ředitelem Prague Convention Bureau se od 1. 1. 2016 stal Roman Muška. Ve vedení PCB vystřídal Lenku Jarošovou, která se rozhodla ukončit své působení v organizaci ke konci roku 2015. (TZ)

Roman Muška má dlouholeté zkušenosti v cestovním ruchu, kde se v oblasti MICE pohybuje od roku 1996. V rámci svého působení v mezinárodních společnostech AIMS International a AIM Group International získával zkušenosti jak v oblasti financí, obchodu, tak i projektového managementu (PCO / DMC). V pražské pobočce AIM Group International působil v posledních letech na pozici Country Manager. Od roku 2013 byl rovněž členem představenstva PCB a od jara 2015 působil na pozici jeho prvního místopředsedy.

Roman Muška na pozici Managing Director přichází s cílem naplnit dlouhodobé strategické plány PCB, jakými jsou přilákání většího počtu mezinárodních meetingů do Prahy, budování pozitivní image Prahy jako ideální kongresové destinace v zahraničí a v neposlední řadě zvýšení povědomí o kongresovém průmyslu a jeho ekonomickém i neekonomickém dopadu v rámci ČR.