Jiří Maier řídí projekty inteligentního e-mailingu ve VIVmail.cz

VIVmail.cz, přední specialista na behaviorální e-mail marketing, přivítal do týmu Jiřího Maiera (33), jehož úkolem na pozici Senior Project Managera bude především řízení projektů  u klíčových zákazníků a rozvoj nástrojů inteligentního e-mailingu. (TZ)

Po absolutoriu provozně – ekonomické fakulty na České zemědělské univerzitě v Praze působil Jiří Maier jako Account Manager ve společnosti OgilvyInteractive. Zkušenosti s online marketingem, moderními marketingovými nástroji a komunikací prostřednictvím sociálních sítí získával ve společnostech Conrad Electronic a Nestlé. Zde mu byla svěřena pozice Brand a online Marketing Managera a poté Digital Communication Managera. Jeho úkolem bylo jednání s agenturami a řízení a rozvoj digitální komunikace v České a Slovenské republice. V posledních dvou letech zastával pozici manažera digitálního marketingu ve společnosti Philips. Ve společnosti VIVmail.cz bude mít na starosti řízení projektů u středních a velkých společností v oblasti behaviorálního e-mail marketingu.

Jiří Maier je šťastně ženatý a ve volném čase se rád věnuje svým domácím zvířatům, ke kterým patří pes, želva a chameleon. Jeho cílem ve společnosti VIVmail.cz je kvalitní péče o klienty. „Rád bych, aby se naši klienti cítili jako partneři, kterým pomáháme vydělávat peníze a skvěle obsluhovat jejich zákazníky,“ uvedl Jiří Maier.

O společnosti VIVmail.cz

Společnost VIVmail.cz byla založena v roce 2013, aby převzala e-mailingové aktivity společnosti VIVnetworks.com (*2009). Když VIVmail.cz převzal začátkem roku 2013 aktivity v inteligentním e-mailingu, tak službu využívalo 12 klientů. Do 12ti měsíců si tým VIVmail.cz vybralo už přes 35 firem. V současné době inteligentní e-mail marketing používá v ČR více jak 120 společností. Mezi klienty VIVmail.cz patří například ČEZ, Auto Esa, LevneELEKTRO, Feedo, O2, Nutricia, Tescoma, Vodafone, ČSOB a další. Společnost VIVmail.cz je také pořadatelem Emailing konference – jediné specializované konference v ČR, zaměřené na taktiky a technologie e-mailingové komunikace. Více informací na www.vivmail.cz.