Největší český agregátor inzerátů Noveinzeraty.cz slaví 100.000 uživatelů měsíčně

P r a h a, 11.ledna.2016 –  Uživatelé už nemusí prohledávat postupně všechny inzertní servery, protože noveinzeraty.cz to udělá za ně. Největší český agregát inzerátů Noveinzeraty.cz denně vyhledává a analyzuje inzeráty z českých serverů a uživatel si je pak může projít pohodlně na jednom místě. Již nyní server navštíví 100 000 uživatelů měsíčně. (TZ)

Projekt vznikl teprve před několika málo měsíci a za velice krátkou dobu se stal největším agregátorem na českém trhu. “Chtěl jsem koupit iPhone z druhé ruky, ale sledování všech dostupných inzertních serverů se pro mě stalo noční můrou. Tak jsem se pustil do noveinzeraty.cz. Dnes už vidím, že jsem nebyl sám, kdo řešil podobný problém” vysvětluje Michal Bláha, zakladatel projektu.

Pro uživatele Apple TV byla vydána speciální aplikace, která umožňuje pohodlně prohledávat a procházet více než 2.5 milionu inzerátů z českých inzertních serverů na televizoru z pohodlí domova. Po spárování Apple TV s registrací uživatele je snadné označit inzertáty jako oblíbené, synchronizovat hlídače inzerátů a dostávat notifikace o nových inzerátech přímo na televizní obrazovku. Sesterské mobilní aplikace pro iPhone a Android telefony navíc umožňují vytvoření a správu hlídačů nových inzerátů a okamžité kontaktování prodávajících.

Aplikaci pro Apple TV najdou uživatelé v Apple Store. Je zdarma stejně jako mobilní aplikace.

iOS aplikaci si mohou nainstalovat z https://itunes.apple.com/cs/app/nove-inzeraty/id1016414663?ls=1&mt=8

Android aplikace je možné instalovat z https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.noveinzeraty.app

O projektu noveinzeraty.cz

Server noveinzeraty.cz je největší český agregátor inzerátů. Stručně řečeno “Heureka pro inzeráty”. Obvykle zpracovává 2.5 až 3 miliony maximálně měsíc starých inzerátů.

Chytrým algoritmem sleduje a analyzuje čerstvé inzeráty z českých inzertních serverů a nabízí je k rychlému prohledání z jednoho místa. Uživatelé tak nemusí stejný dotaz opakovat pořád dokola na desítkách různých serverů. Každý uživatel si může vytvořit neomezený počet “hlídačů”, kteří podle stanovených kritérií sledují nové inzeráty a uživatele ihned na takové inzeráty upozorní notifikací na mobilní telefon nebo emailem. Server měsíčně používá více než 100.000 uživatelů, rozešle více než 110.000 upozornění na inzeráty z více než 8.000 hlídačů inzerátů.