Unikátní mailing rozešle až 300 tisíc zpráv za hodinu

Praha 13. 1. – Akční nabídky, odměny, slevy vázané na konkrétní den, oznámení, či nabídky zboží podle počasí dostává více jak 700 tisíc odběratelů společnosti Mountfield. Včasné doručení všem zákazníkům je přitom to nejdůležitější. Právě tento problém pomohla vyřešit společnost Sprinx Systems. (TZ)

„Chtěli jsme podstatně zrychlit komunikaci se zákazníky, aby bylo možné newslettery všem našim zákazníkům doručit dostatečně rychle, a všichni měli stejnou možnost jakékoliv akce využít. Sprinx nám dal možnost být v tomto ohledu jedním z nejoperativnějších na českém trhu. Dokážeme doručit oznámení, informace o odměnách, novinkách, akční nabídky téměř okamžitě, a to naše databáze obsahuje více než 700 tisíc kontaktů,“ říká Aleš Hrouda ze společnosti Mountfield.

Před úpravou systému trval celý proces mailové rozesílky  poměrně dlouhou dobu, v některých případech i celý den. Informace o odměnách, novinkách, akční nabídka, různá oznámení se se tak k zákazníkům nedostaly vždy včas.

Sprinx Systems pro Mountfield spravuje kompletní e-commerce řešení na české platformě Kentico a to včetně rozesílky emailových kampaní. Nyní se podílel na zásadní výkonové optimalizaci řešení, která klientovi zajistila zcela spolehlivou a několikanásobně rychlejší rozesílku.

„Ve spolupráci s odborníky ze společnosti Kentico se nám podařilo vytvořit řešení, které zásadně zkracuje dobu nutnou k přípravě a odeslání newlsetterů. Toto řešení nám aktuálně umožňuje posílat více než 300 tisíc emailů za hodinu,” říká ředitel Sprinx Systems Jiří Čáp.

Není to první úspěch spolupráce Sprinx Systems a Mountfieldu. V prvním roce po realizaci nového e-commerce řešení společností Sprinx se meziročně zvýšil roční obrat e-shopu z 20 na téměř 200 milionů korun. Nyní přináší společnosti Mountfield další výrazný benefit.

Sprinx Systems je jednou z nejvýznamnějších vývojářských společností pro Kentico platformu, jejíž nejnovější verze Kentico 9 byla 24. listopadu 2015 uvedena na celosvětový trh. Za web Mountfieldu již dříve Sprinx Systems získal ocenění Kentico Site of the Month – v dubnu 2014.

O společnosti Sprinx Systems

Společnost Sprinx Systems, a.s. se specializuje na vývoj, prodej, implementaci a správu obchodních systémů. Vyvíjí webová řešení, poskytuje služby v oblasti hostingu a správy aplikací a je významným dodavatelem produktů HPC (High Performance Computing). Společnost působí i ve Spojených státech amerických, kde má v Los Angeles pobočku. Více naleznete na http://www.sprinx.com.