TRIAD Advertising má vlastní Branded content studio

O vzrůstajícím vlivu video obsahu na sociálních sítích není pochyb. Podle posledních zpráv ze San Francisca zhlédne 500 milionů uživatelů Facebooku průměrně 8 miliard videí denně. Poptávka firem po videích, roste i v České republice. I to byl jeden z důvodů, proč se TRIAD Advertising rozhodl vytvořit novou „produkční jednotku“ a přivítat u sebe několik nových zaměstnanců. (TZ)

„Zvyšující se investice klientů do digitálního obsahu, tlak na kvalitní výstupy a potřeba jisté soběstačnosti nás vedla k vytvoření vlastní produkční jednotky. Rozhodně však nemáme v plánu pouštět se do velkých produkcí. Cílíme hlavně na obsah určený pro sociální sítě a jiné menší projekty,“ řekla Petra Jankovičová, managing director ve společnosti TRIAD Advertising.

„Dávno jsou pryč doby, kdy na Facebook, Instagram či Youtube stačilo pověsit video či obrázek, pořízený telefonem. Uživatelé chtějí kvalitu a zaujmout je, je stále náročnější. Roste také čas, který na sítích trávíme,“ popisuje Adam Špina, Strategy and media director v TRIAD Advertising.

Nové Branded content studio už nyní pracuje na obsahu pro klienty eXcelent, Jihlavanka, Kingswood, Frisco, Granko nebo Velkopopovický Kozel.

Tváře „produkční jednotky“

Kateřina Krobová (teamleader produkce):

Mým cílem je zařídit, aby všechna focení a natáčení dopadla podle plánu, výsledek byl skvělý, nikdo se nezranil a všichni byli spokojení. Kromě toho držím pohromadě celý tým, starám se o jejich štěstí a zaplněný kalendář. Ještě než vznikl, pracovala jsem jako produkční pro celý pražský TRIAD a svůj čas věnovala především externistům. Souběžně s tím jsem studovala (a současně dostudovávám) Marketingovou komunikaci a PR na Karlově Univerzitě

Barbora Kopecká (asistentka produkce):

V našem týmu zastávám funkci asistenta produkce. Sháním, zařizuji, organizuji a hlídám dodržování času na natáčení a focení. Za krátkou chvíli, kterou v TRIADU pracuji, jsem se zúčastnila natáčení pro klienty jako je Kingswood, Frisco nebo Granko.

Lukáš Kellner (kameraman, postprodukce a režie):

V týmu se starám o propojování prvovýroby s druhovýrobou, tedy přednatáčencího a natáčecího procesu s tím postprodukčním. Baví mě chvíli si odpočinout od točení ve střižně a naopak, případně hledat cestu jak danou informaci co nejčitelněji předat divákovi. Záběr mojí práce byl, je a bude celkem pestrej, a to je to nejlepší co si můžu přát. Když zrovna nejsem v TRIADu pracuji jako Odborný asistent ateliéru Multimedií a Intermédií FDULS ZČU Plzeň.

Štěpán Svoboda (kameraman a střih):

Mým hlavním úkolem je udržet zájem diváka během sledování každého z 25-ti políček v jedné vteřině. Baví mě si hledat inspiraci ve všem, co má atmosféru – v hudbě, designu, výtvarném umění…a během natáčecích procesů to vše transformovat a posunovat dál.

Jakub Sedláček (kameraman, střih a posprodukce)

Co se nehýbe rozhýbu, co se hýbe rozstříhám, co je rozstříhané nabarvím, nebo k tomu přidám titulky. Přicházím ze světa hudebních videoklipů a v TRIADu mýma rukama prochází videa ke kampaním i tendrům.

Karel Kříž (fotograf)

Od malička mě vždycky bavily obrázky. Statické, hýbací, barevné i černobílé, trojrozměrné, holografické, tištěné, kreslené, malované, skládané, imaginární.

Moje OCD spočívá v tom, že neustále něco někam čmárám, výmýšlím a vytvářím a dokud to nedotáhnu k dokonalosti, nemám klidné spaní. V týmu se starám o všechno, co je zrovna potřeba. Převážně pak o pěkné obrázky z různých akcí. Mojí specialitou je fotomontáž. Ještě před příchodem do TRIADu jsem pracoval jako webdesignér a mám za sebou návrhy nejrůznějších webů. Převážně jsem se věnoval svojí volné tvorbě. Hlavně fotografii.

Karolína Dostálová (fotografka)

Já se starám o to, aby spolu vše hezky hrálo. Kompozice, dekorace, styling. Fotím fotky produktů jako např. Kingswood, Jihlavanka nebo Frisco. Starám se o fotoreporty pro eXcelent a taky pořizuji backstage záběry z natáčení pro Velkopopovického Kozla či IKEU. Před TRIADem jsem při studiu freelencovala jako grafička a fotografka.

JAKUB ŠUMANSKÝ

Account Manager

TRIAD Advertising

+420 736 603 258