Spokojený pes si vybral na pozici šéfa marketingu Tomáše Haškovce

Praha, 28. ledna 2016 – Novým marketingovým manažerem Spokojeného psa, největšího českého e-shopu s krmivy a chovatelskými potřebami, se od ledna letošního roku stal Tomáš Haškovec. Přináší s sebou bohaté zkušenosti z oboru marketingu i vizi, kam Spokojeného psa dále směřovat. (TZ)

2016-01-28 14_53_48-Start

Tomáš Haškovec má za sebou bohaté zkušenosti z oblasti marketingu, kde působil především na pozici konzultanta, např. pro společnosti Vairon Consulting, Stensland, Forcelist.com, Istrochem Reality. Od letošního roku se rozhodl spojit síly s týmem e-shopu Spokojený pes, kde nastoupil na pozici šéfa marketingu. „Po delším hledání jsem konečně našel dobře vedenou značku a úžasný kolektiv profesionálů ve vedení i mezi zaměstnanci. Navíc v segmentu, ke kterému mám hodně blízko,“ uvedl Haškovec.

Majitelka e-shopu Spokojený Pes zdůvodňuje následovně: “Po deseti letech vedení firmy jsem dospěla k tomu, že se chci věnovat více strategii a obchodu a marketing předám někomu, kdo dodá této oblasti větší drive. V Tomášovi jsme našli člověka, který je schopný nejen odborně, ale i manažersky. A s veškerou důvěrou mu byl marketing Spokojeného Psa kompletně předán. Věřím, že nás to posune dál.”

I nadále budou uživatelé na stránkách www.spokojenypes.cz nacházet užitečné informace o zvířecích krmivech, péči a chovu. Haškovcovou vizí je hlavně ještě více pozvednout značku Spokojeného psa a pomoci ji ve vzestupu, který se jí doposud dařil nastolit. „Mým cílem není nic jiného, než pokračovat v cestě Spokojeného psa mezi špičku na trhu a svými znalostmi a zkušenostmi k tomuto maximálně přispět. Chci ze Spokojeného psa vytvořit skutečný lovebrand, byť už jím dávno pro tisíce našich klientů je,“ přislíbil Haškovec.

Společnost Spokojený pes je největší e-shop s chovatelskými potřebami, krmivy a chovatelskou literaturou pro všechna domácí zvířata v České republice. V roce 2005 ho založila dosavadní majitelka Soňa Fialková, v současnosti má společnost tři vlastníky. Od svého založení se Spokojený pes rozrostl do velikosti středně velké firmy a čítá na 30 zaměstnanců. V roce 2014 dosáhl obrat firmy 128 milionů korun, odhadovaný obrat pro letošní rok činí zhruba 180 mil.