Polycom představuje revoluční řešení RealPresence Clariti

Společnost Polycom již mnoho let zaujímá dominantní pozici mezi výrobci audio a videokonferenčních produktů pro telepresence a vzdálenou spolupráci včetně integrovaných multiplatformních řešení sjednocené komunikace. (TZ)

Na podzim loňského roku společnost Polycom oslavila 25. výročí od svého založení. Firma vždy stála na na špici technologických inovaci ve svém oboru v uplynulých měsících oznámila několik nových produktů, které opět posouvají možnosti audiovizuální komunikace a vzdálené spolupráce významným způsobem vpřed.

Nejnovějším z nich je inovativní řešení Polycom RealPresence Clariti, které poskytuje jednoduše použitelnou softwarovou infrastrukturu pro komunikaci vzdálenou spolupráci.

Díky podpoře hybridní architektury typu Cloud Burst a služeb typu Internet as a Service (IaaS) je možné dynamicky přizpůsobovat kapacitu systému dle aktuálních potřeb zákazníka. Vysoce flexibilní platforma Polycom RealPresence Clariti tak vyhoví potřebám firem a organizací všech velikostí. Doplňková služba Polycom RealAccess přitom poskytuje IT administrátorům efektivní nástroje pro analýzu využití RealPresence Clariti ve firmě.

Součástí Polycom RealPresence Clariti jsou rovněž funkce Polycom RealConnect, díky kterým se do systému mohou snadno zapojit také uživatelé služby Skype for Business a ostatních podobných platforem. Společnost Polycom nezapomíná ani na integraci dalších služeb a aplikací třetích stran a v rámci Polycom Sandbox nabízí vývojářům širokou paletu API a SDK.

Více informací o komunikačních řešeních Polycom můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/polycom-2
Společnost Gesto Communications se v rámci portfolia Polycom zaměřuje zejména na videokonferenční řešení. Pro oblast videokonference je také platným Polycom GOLD certifikovaným partnerem. V rámci přidaných služeb pak Gesto Communications zajišťuje také technickou i poradenskou podporu prodejcům, prodejní know-how z oblasti unifikovaných podnikových řešení Polycom. Dále pomáhá při návrhu, implementaci i správě konferenčních řešení u koncových zákazníků.