Samsung Club des Chefs vítá nového člena Michela Rouxe jr.

Monako 11. února 2016 – Osmým členem uznávaného spolku šéfkuchařů Samsung Club des Chefs se stává držitel michelinské hvězdy a jeden z nejobdivovanějších šéfkuchařů ve Velké Británii, Michel Roux jr. (TZ)

Samsung Club des Chefs, který byl založený v červnu 2013, zve vizionářské šéfkuchaře z celého světa, aby přispěli svými jedinečnými dovednostmi a neotřelými nápady při vytváření nové generace kuchyňských spotřebičů. Letos na jaře spustí Club des Chefs aplikaci pro nové chladničky, které jsou součástí platformy Family Hub. Obsahem této aplikace budou recepty, rady při vaření a praktické ukázky od samotných šéfkuchařů.

Michel Roux jr. z restaurace Le Gavroche a Roux je známý ve Velké Británii také jako populární osobnost z televizních obrazovek. Vystupuje jako porotce a moderátor BBC v hlavním vysílacím čase v soutěži Masterchef. Příchodem do Samsung Club des Chefs se připojuje ke kolegům jako Elena Arzak, zástupkyně čtvrté generace vlastnící restauraci oceněnou třemi michelinskými hvězdami Arzak; Daniel Boulud, jeden z nejuznávanějších francouzských šéfkuchařů v New Yorku; nebo francouzský tříhvězdičkový michelinský šéfkuchař Michel Troisgros.

„Myslím, že předpoklad Samsung Club des Chefs vyvíjet technologie, které by lidem pomáhaly více experimentovat ve vlastní kuchyni, je opravdu vzrušující. Family Hub je skvělým příkladem setkávání lidí v samotném srdci domu – v kuchyni. Jsem rád, že se mohu připojit ke svým vrstevníkům a přátelům a sdílet znalosti a vášeň, společně s inovacemi společnosti Samsung, abychom pomohli lidem stát se šéfkuchaři ve vlastní domácnosti,“ řekl Michel Roux jr.

„Díky spolupráci s jedněmi z nejlepších světových kulinářských talentů se nám podařilo zachytit podstatu profesionálního vaření a učinit ji snadno dostupnou prostřednictvím aplikace Club des Chefs, která bude součástí chladničky Family Hub v roce 2016. Je nám velikou ctí přivítat Michela Rouxe jr. v našem klubu. Jeho odborné znalosti a rozhled získaný během více než 40 let zkušeností z něj dělá ideálního člena klubu,“ řekl Dan Harvie, evropský ředitel divize Domácí spotřebiče, Samsung.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Vedeme také v oblasti Internetu věcí s naší otevřenou platformou SmartThing, širokou škálou chytrých zařízení a prostřednictvím spolupráce napříč odvětvími. Zaměstnáváme 319 000 lidí v 84 zemích s ročním obratem 196 mld. USD. Chcete-li zjistit více a dozvědět se o našich nejnovějších zprávách, článcích a tiskových materiálech, navštivte Samsung Newsroom na http://news.samsung.com.