Získat s Tesco Mobile peníze za dobití zpět je nyní ještě jednodušší

(Praha, 29. února 2016) – Společnost Tesco Mobile, druhý největší virtuální operátor na českém trhu, přináší svým zákazníkům novinku v bonusovém programu. Při dobití kreditu v minimální výši 300 Kč na pokladnách obchodů Tesco obdrží zákazník ihned poukázku v hodnotě 50 Kč, kterou může uplatnit při dalším nákupu zboží v síti Tesco. (TZ)

„Nový bonusový systém umožňuje přímé a jednoduché získání výrazné slevy bez čekání na vyúčtování Clubcard bodů“, vysvětluje Lada Franková, marketingová manažerka Tesco Mobile. „V průběhu února jsme bonusovou akci testovali, a protože se setkala s nadšenými ohlasy našich zákazníků, rozhodli jsme se ji zařadit do bonusového systému nastálo,“ dodává Franková.

Nový systém již není navázaný na Clubcard body, poukázku v hodnotě 50,- Kč získají všichni zákazníci ihned po dobití kreditu v minimální hodnotě 300,- Kč na pokladnách obchodů Tesco. Mohou ji pak uplatnit na další nákup libovolného zboží v síti Tesco v celkové hodnotě vyšší než 50 Kč.

O Tesco Mobile

Tesco Mobile poskytuje služby mobilního operátora v České republice od května 2013, a navazuje tak na několikaleté zahraniční zkušenosti z Velké Británie, Irska a dalších zemí. Své služby provozuje prostřednictvím sítě O2, díky které nabízí svým zákazníkům 99,6% pokrytí a prvotřídní kvalitu. Neustále se rozvíjející portfolio služeb je postavené na bázi předplacených karet. Prostřednictvím distribuční sítě obchodů Tesco a dalších partnerů nabízí Tesco Mobile více než 8000 míst k dobití. Více informací naleznete na www.tescomobile.cz.