Gabriela Vlková jmenována Deputy Executive Officer Wincott People Group

Praha 29. února 2016 – Gabriela Vlková byla jmenována na pozici Deputy Executive Officer společnosti Wincott People Group. Společnost s konsolidovaným obratem téměř ¾ mld. Kč se zabývá personálním leasingem asi pro stovku klientů především v oblasti automobilového průmyslu a strojírenství a působí hlavně na trzích České republiky, Slovenska, Německa, Rakouska a Polska. Gabriela Vlková bude odpovědná za marketing a komunikaci společnosti, koučink, provozně-technickou agendu společnosti a právní oddělení. (TZ)

Gabriela Vlková byla jmenována na pozici Deputy Executive Officer mezinárodní skupiny Wincott People, specializující se na vyhledávání a výběr zaměstnanců především dělnických profesí – kvalifikovaných i nekvalifikovaných – a jejich dočasné přidělení do firem hlavně v oblasti automobilového a strojírenského průmyslu i v dalších odvětvích. Wincott People poskytuje kompletní služby od náboru vhodných pracovníků, přes jejich školení, nastavení motivačního systému, až po zajištění personální a mzdové agendy včetně administrativních úkonů vůči státním orgánům. Gabriela Vlková bude plnit funkci zástupce CEO. Bude odpovědná za marketing a komunikaci společnosti, a to jak externí, tak i interní včetně komunikace s patnácti franšízovými společnostmi skupiny Wincott People pro ČR, SR a Německo. Bude rovněž odpovídat za koučink týmů, provozně-technickou agendu společnosti a právní oddělení.

Společnost s konsolidovaným ročním obratem téměř ¾ mld. Kč (682 mil. Kč za rok 2015) a více než dvacetiletou zkušeností meziročně roste v řádu desítek procent a i v roce 2016 očekává nárůst obratu asi o 30 %. Působí prostřednictvím své pobočkové sítě v rámci České a Slovenské republiky, Německa, Rakouska, Polska, Rumunska, Ukrajiny a Moldávie. Poskytuje služby asi stovce klientů. Většinu zákazníků Wincott People tvoří firmy v automobilovém průmyslu, které se na obratu skupiny podílejí 58 % a dále oblast těžkého strojírenství
s 37 %. V loňském roce skupina zajistila práci 3 500 pracovníkům, letos to bude asi o 30 % více.

Gabriela Vlková působí ve vrcholovém vedení společnosti Wincott People od roku 2011. Své předchozí znalosti a zkušenosti načerpala ve společnosti AmRest, kde působila od roku 1996 a odpovídala za finanční výsledky provozovatele sítí KFC v regionu, vedení a koučink týmu, plánování, nábor a školení. Odpovídala i za certifikaci manažerů restaurací a implementaci celosvětového manažerského tréninkového programu KFC v ČR a Polsku. Hovoří anglicky a polsky.

http://wincottpeople.com/

O společnosti

Wincott People je mezinárodní skupina poskytující flexibilní řešení v oblasti lidských zdrojů. Specializuje se na vyhledávání a výběr zaměstnanců především dělnických profesí – kvalifikovaných i nekvalifikovaných – a jejich dočasné přidělení zejména v oblasti automobilového a strojírenského průmyslu i v dalších odvětvích. Poskytuje kompletní služby od náboru vhodných pracovníků, přes jejich školení, nastavení motivačního systému, až po zajištění personální a mzdové agendy včetně administrativních úkonů vůči státním orgánům.

Společnost s konsolidovaným ročním obratem v řádu stovek milionů Kč (682 mil. Kč za rok 2015) a více než dvacetiletou zkušeností působí prostřednictvím své pobočkové sítě v rámci České a Slovenské republiky, Německa, Rakouska, Polska, Rumunska, Ukrajiny a Moldávie. Poskytuje služby asi stovce klientů a zajišťuje pracovní příležitosti více než 3 500 lidem.