Týdeník TÉMA měl v únoru mimořádný prodej přes 50 tisíc výtisků

Dosud nejprodávanějším číslem se stalo vydání z 26. února s názvem 25 nejzdravějších potravin v Česku. Celkový prodej tohoto čísla dosáhl 50 097 kusů, z toho se na pultech poprvé prodalo více než 32 tisíc výtisků. Průměrný prodej přitom v 2. pololetí 2015 činil 36 189 kusů na vydání, z toho na pultech necelých 25 tisíc výtisků. (TZ)

V úspěšném vydání s názvem 25 nejzdravějších potravin v Česku přinesla redakce týdeníku TÉMA žebříček nejzdravějších potravin podle výživových odborníků. Potraviny hodnotili doktor Igor Bukovský, doktorka Kateřina Cajthamlová, specialisté Petr Havlíček, Margareta Illiopulosová a Miroslav Petr.

„Vážíme si tak velkého zájmu, na tohle vydání jsme měli spoustu skvělých ohlasů. Jako poděkování odemykáme toto číslo zdarma na našem webu. Stále se na nás obrací další čtenáři, kde číslo sehnat, chceme jim co nejvíce vyhovět,“ říká Zdeněk Šustr, šéfredaktor týdeníku TÉMA.

Vydání 25 nejzdravějších potravin v Česku je zdarma je k dispozici na: http://www.etema.cz/ukazka

Časopis TÉMA vychází od loňského října a letos v dubnu byl poprvé zařazen do ověřování nákladu ABC ČR. V rámci portfolia mediální skupiny MAFRA je to první volně prodejný týdeník. Vychází v rozsahu 76 stran v tištěné i elektronické verzi každý pátek a prodává se ve stánku za 25 korun.