Týdeník TÉMA zveřejnil své prodeje za březen, opět rekordní !

Vzhledem k mimořádnému prodeji v březnu se mediální skupina MAFRA rozhodla informovat o číslech už teď. Průměrný prodaný náklad týdeníku TÉMA za březen 2016 činí více než 48 500 výtisků týdně. Z toho nejvíce úspěšná byla vydání Apoštol krutosti Jan Žižka a Lži o vitaminech. Obě vydání dosáhla prodeje přes 51 000 výtisků. (TZ)

tema

„Prodaný náklad týdeníku TÉMA stoupá už několik měsíců po sobě, což je v rámci současného tiskového trhu nezvyklý trend. Navíc můžeme prozradit, že stejně pozitivní trend by TÉMA mělo mít i v dubnu. A společně s prodejem jsme zaznamenali i nárůst počtu předplatitelů,“ říká Kateřina Jelínková, ředitelka distribuce mediální skupiny MAFRA.

Dubnové číslo s názvem Mýty o zdravé stravě totiž překonalo náš dosavadní rekord v pultovém prodeji a překročilo 35 000 prodaných výtisků ve stáncích.

Do příštího vydání, které bude v prodeji tento pátek 29. dubna, připravil tým Zdeňka Šustra speciál s názvem Anatomie lži: Jak poznat lháře? Číslo bude podpořeno sponzoringem v České televizi, celostátní rádiovou kampaní, tiskovou kampaní v titulech mediální skupiny MAFRA, on-line kampaní na sociálních sítích a také přímou podporou na POS.