Canon představuje nové systémy Océ PlotWave s inovacemi pro práci s technickou dokumentací

PRAHA, 3. května 2016 – Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, oznámila uvedení čtyř nových monochromatických velkoformátových zařízení Océ PlotWave 345, 365, 450 a 550. Vysoce výkonné PlotWave systémy, určené především pro velmi vytížené pracovní týmy z odvětví architektury, strojírenství, stavebnictví a výroby, si bez námahy poradí se zpracováním velkých souborů technické dokumentace a šetří přitom čas i peníze. (TZ)

Océ PlotWave 345/365 jsou ideální pro menší a středně velké pracovní týmy, které chtějí s nejmenším možným úsilím získat skvěle vypadající dokumenty. Océ PlotWave 450/550 splňují nároky větších pracovních týmů a poskytovatelů tiskových a kopírovacích služeb, kteří hledají efektivnější řešení pro zpracování větších sad technické dokumentace během rutinní práce i při provozních špičkách.

Konzistentní a jednoduchá výkonnost

Nejnovější řada Océ PlotWave v sobě spojuje robustní design s profesionální kvalitou černobílého tisku. Díky použití technologie Océ Radiant Fusing trvá probuzení z režimu spánku a vytištění první stránky pouze 30 sekund, což uživatelům ušetří až hodinu denně a sníží náklady na energii na polovinu oproti srovnatelným systémům.

Océ PlotWave 345/365 pro menší pracovní skupiny vytisknou až 6 výtisků velikosti A1 nebo D za minutu. Océ PlotWave 450/550 pro větší objemy tisku vytisknou za minutu 10 výtisků velikosti A1 nebo D.

Pro maximalizaci efektivity mohou uživatelé používat barevný skener a kopírovat dokumenty během tisku. Zařízení rovněž podporují Océ Publisher Select 2, což jim umožňuje současně vytvářet, tisknout a spravovat více sad technické dokumentace. Funkce náhledu „What You See is What You Print“ upozorní na potenciální chyby ještě před vytištěním a zjednodušuje změnu nastavení pro získání přesných výsledků. Plně integrovaná, volitelná on-line skládačka Océ pro Océ PlotWave 450/550 na stisknutí tlačítka generuje profesionálně složené dokumenty.

Základem nových zařízení je použitelnost a jednoduchost. Součástí je i Océ PlotWave ClearConnect – intuitivní dotykový displej, který pracuje jako tablet – zajišťující snadné zvýšení produktivity. Uživatelé těží rovněž z plné integrace do cloudu a z funkce mobilního tisku, díky které mohou tisknout dokumenty z tabletů, počítačů nebo smartphonů s využitím Océ Mobile WebTools. Podpora až čtyř tiskových rolí umožňuje pracovním týmům nepřetržitě dodávat vysoce kvalitní technickou dokumentaci s méně odstávkami kvůli výměně tiskových rolí.

Pokaždé profesionální kvalita

Nová generace technologie Océ Radiant Fusing poskytuje vysoce kvalitní dokumenty, které vydrží intenzivní využití uvnitř i venku. Díky technologii Pico Printing s vysokým rozlišením 1 200 × 600 dpi jsou nová zařízení ideální pro CAD prostředí, kde je důležitý každý detail. Rozšíření o technologii Océ Image Logic® umožňuje brilantní reprodukci tenkých linek, stejně jako kompenzaci záhybů a světlých barev pro produkování špičkových výsledků při kopírování a skenování.

Základem je bezpečnost a efektivita

Nové systémy Océ PlotWave nabízejí funkce pro zvýšení zabezpečení tiskového prostředí, jako je například podpora čipových karet a Secure Login, s cílem pomoci firmám lépe chránit jejich duševní vlastnictví a podnikový majetek. Důvěrné informace jsou dále chráněny vestavěnou platformou Windows 8 a také díky kontroléru Océ POWERsync. Nová zařízení mohou být snadno integrována se současným hardwarem a softwarem včetně uniFLOW, platformy společnosti Canon pro řízení tisku.

Pierre-Olivier Esteban, evropský marketingový ředitel pro TDS/DGS ve společnosti Canon Europe, dodává: „Nejnovější přírůstky do naší rodiny systémů Océ PlotWave zdůrazňují náš závazek k technickým uživatelům napříč odvětvími architektury, strojírenství, stavebnictví a výroby. Tato odvětví jsou nucena se přizpůsobovat, aby splnila rostoucí poptávku po přesnějším a bezpečnějším tisku. Naše nejnovější zařízení byla navržena s cílem pomoci technickým uživatelům a poskytovatelům tiskových služeb dále zlepšovat svoje podnikání. Mohou je využít pro rychlejší a flexibilnější práci, snížení nákladů a ochranu kriticky důležitého podnikového majetku. Nové systémy Océ PlotWave poskytují bezpečnější tiskové prostředí, které zároveň udržuje nízké náklady, vysokou produktivitu a jednoduchost tisku.“

Océ PlotWave 345, 365, 450 a 550 budou v regionu Evropy, Středního Východu a Afriky dostupné od 2. května 2016.

– KONEC –

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.