Časopisy CZECH NEWS CENTER a. s. dosáhly rekordní čtenosti

Hned čtyři tituly CNC s rekordní čteností! Časopisy Svět motorů, Blesk pro ženy a měsíčníky Blesk Hobby (TZ)

a Sport GÓÓÓL dosáhly historicky nejvyšší čtenosti od doby vzniku výzkumu Media Projekt (2006).

Týdeníku Svět motorů se podařilo překonat hranici 218 tisíc čtenářů a dosáhl nejvyšší čtenosti od doby vzniku výzkumu Media Projekt. Tento skvělý výsledek se promítl také do meziročního srovnání, kde Svět motorů vykázal meziroční nárůst čtenosti

o neuvěřitelných 25 %!

Blesk pro ženy potvrdil pozici jedničky na trhu v segmentu ženských časopisů, když znovu navýšil čtenost na 462 000 čtenářů. Zvýšenou popularitu časopisu dokládá meziroční nárůst čtenosti o 10 %!

Měsíčník Sport Góóól dosáhl nového historického maxima 122 000 čtenářů! Od doby, kdy měsíčník Sport Góóól vychází (2011), je nová čtenost 122 000 čtenářů nejvyšší v historii. Poslední maximum z 2.Q + 3.Q 2013 překonal o 5 tisíc čtenářů a v meziročním srovnání si polepšil o skvělých 31 %!

Další z měsíčníků Blesk Hobby zaznamenal přesně po čtyřech letech nejvyšší čtenost, konkrétně 129 000 čtenářů. Rapidní nárůst zájmu o měsíčník Blesk Hobby potvrzuje i meziroční nárůst čtenářů ve výši úžasných 47 %!

Měsíčník OK! Magazín je ve sledování zařazen poměrně nově, ale i tak vykazuje výborné výsledky. V porovnání s minulým obdobím nárůst čtenářů o 21%, což znamená v tomto období na 35 000 čtenářů.

 

Zdroj: Media projekt 4.Q 2015 +1.Q 2016

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónu čtenářů tisku a téměř 3 milióny návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.

Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.