AMI Communications nově spolupracuje s Vysokou školou podnikání a práva

Vysoká škola podnikání a práva (VŠPP), jedna z předních tuzemských soukromých vysokých škol, zahájila svou první spolupráci s PR agenturou. Vybrala si agenturu AMI Communications, mezi jejíž klienty patří i Vysoká škola obchodní v Praze. Obě školy spojuje členství ve vzdělávacím holdingu Akademická aliance.  (TZ)

„AMI Communications jsme oslovili na základě pozitivních referencí Vysoké školy obchodní v Praze. Při dalším jednání nás zaujaly především kreativní nápady a propracovaná komunikační strategie, což společně s kladnými referencemi slibuje profesionální spolupráci a vysokou kvalitu služeb,“ říká Vladimír Dragon, obchodní ředitel Vysoké školy podnikání a práva.

AMI Communications se bude věnovat především strategickému plánování PR a media relations. „Zaměříme se zejména na prezentaci aktivit školy a studijních oborů, podporovat ale budeme i výsledky vědecko-výzkumné činnosti. Chceme potenciálním studentům ukázat kvalitu a výhody studia na VŠPP s důrazem na její zajímavé zaměření a praktické využití získaného vzdělání,“ dodává Marcela Tučníková, Senior Account Director AMI Communications.

Vysoká škola podnikání a práva je soukromou vysokou školou neuniverzitního typu, která působí v Praze, Ostravě i Brně. Vznikla spojením vysokých škol VŠMIEP Praha a VŠP Ostrava. Škola se zaměřuje na tzv. kompetenční vzdělávání, kdy je cílem praktická využitelnost získaných znalostí a dovedností. VŠPP je součástí česko-slovenského vzdělávacího holdingu Akademická aliance, do kterého rovněž patří Vysoká škola obchodní v Praze či Panevropská vysoká škola v Bratislavě. V současnosti spolupracuje s desítkami vysokých škol a univerzit v zahraničí, převážně v rámci Evropské unie.