iDNES.cz i letos chystá speciální videa z hokejového MS

Hokejové mistrovství světa v Rusku začíná už dnes a  iDNES.cz stejně jako loni získal licenci na natáčení videí ze zákulisí. Kamera iDNES.cz bude v mixzóně po každém zápase i tréninku, a čtenáři tak ve speciální příloze k MS uvidí původní videoreportáže a rozhovory s reprezentanty. (TZ)

„Kromě dvou píšících redaktorů máme od začátku turnaje na místě i videoreportéra, před úvodním zápasem připravil pro čtenáře aktuální rozhovory z tréninku, v následujících dnech k nim přibudou i další témata – třeba o fanoušcích. Chceme čtenářům nabídnout větší servis, aby měli všechny důležité informace snadno po ruce. Klademe důraz na statistiky, tabulky a zmíněná videa, která poutáme vysoko,“ říká vedoucí sportovní redakce Ondřej Trunečka.

Šampionát v Moskvě a Petrohradu je první z letošních velkých sportovních akcí, které iDNES.cz nabízí ve zcela nové podobě. Den před startem turnaje spustil novou titulní stranu sportovní rubriky, změnila se kompletně i grafika článku.

Kromě nové titulní strany tak souběžně startuje také příloha k MS, kterou iDNES.cz chystá pravidelně od roku 1999. Příloha nabízí kompletní servis pro fanoušky: program turnaje, soupisky týmů, on-line reportáže ze všech zápasů, přehled výsledků, tabulky obou skupin, hráčské statistiky, rozhovory, reportáže nebo analýzy expertů.

 

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

 

Silvie Škábová

Tisková koordinátorka Corporate Affairs

 

mediální skupina mafra

✉ Anděl Media Center

Karla Engliše 519/11

150 00 Praha 5

☏ +420 22506 3223

GMS: +420 774 103 153

e-mail: silvie.skabova@mafra.cz

www.mafra.cz