Týdeník Květy přesunut mezi Zpravodajské týdeníky

Týdeník Květy patřící do portfolia vydavatelství Astrosat Media byl vzhledem k obsahovým změnám, které v titulu proběhly, přeřazen do kategorie Zpravodajských týdeníků. (TZ)

Podle nejnovějších dat z výzkumu MEDIA PROJEKT za 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 vzrostla čtenost Týdeníku Květy o 14,2 %, což je o 30 000 čtenářů více než v předchozím období. Časopis tak s 241 000 čtenáři dosáhl druhé pozice v kategorii Zpravodajských týdeníků.

Astrosat Media s.r.o. patří do koncernu VLP, a.s., jehož vlastníkem je společnost ANGAUR, a.s. investiční skupiny Penta Investments.

Součástí portfolia jsou lifestylové tituly Story, Glanc, Gurmet, Kondice, National Geographic a dvouměsíčník Kreativ Praktická žena. Tradiční tituly zahrnují Týdeník Květy, Vlasta, Překvapení a měsíčník Dům & zahrada. Součástí portfolia je také společenský týdeník Magazín Šíp. Astrosat Media také vydává suplement Moje rodina – Fajn život pro celostátní i regionální vydání Deníku.

Astrosat Media vydává širokou paletou televizních časopisů pokrývající poptávku všech cílových skupin: od luxusního televizního guidu TV star, přes mladistvý TV mini, zábavný TV expres a Křížovkářský TV magazín, až po televizní časopis TV magazín.

Vydavatelství Astrosat Media je aktivní v elektronických mediích. Všechny webové stránky jsou publikovány jako samostatné projekty s vlastním obsahem. Televizní program časopisu TV magazín je dostupný jako mobilní aplikace. Webová verze Magazínu Šíp se během jednoho roku dostala mezi deset nejnavštěvovanějších bulvárních webů.