LG Smart TV: FilmBox live na měsíc zdarma

Praha, 18. května – Společnosti LG Electronics (LG) a FilmBox nabízejí svým zákazníkům měsíční předplatné FilmBox Live zdarma. Diváci se mohou těšit na neomezený přístup k filmotéce a streamovanému obsahu z FilmBox kanálů. Akce trvá do konce května. (TZ)

„Popularita VOD, tedy tzv. videopůjčovny na dálku, stále roste. Naši zákazníci oceňují především nabídku v českém jazyce a široký výběr filmů v rozlišení Ultra HD 4K,“ vysvětluje Marek Sojak z LG. „S videotékou FilmBox úspěšně spolupracujeme dlouhodobě a nynější nabídkou navazujeme na exkluzivní promo akci, která končila letos v březnu,“ dodává.

Pro využití nabídky stačí majitelům LG Smart TV stáhnout aplikaci FilmBox Live a navštívit nabídnutou webovou stránku. Propagaci služby pak zákazníci najdou ve Smart TV Premium Zone.

Služba FilmBox Live nabízí živé streamování televizních kanálů, obsáhlé videotéky filmů a je dostupná v mnoha zemích světa. Všichni předplatitelé mají neomezený přístup k více než tisíci filmů i dalším obsahům.

Aplikace pro chytré televizory navíc přináší vysílání lineárních kanálů SPI International / FilmBox. Jedná se konkrétně o dva sportovní kanály FightBox HD a Fast&FunBox HD, dokumentární kanál DocuBox HD, módní kanál FashionBox HD, nezávislý hudební kanál 360TuneBox HD a interaktivní herní kanál MadscreenBox. Zákazníci mají dále přístup i k unikátnímu filmovému kanálu FilmBox Arthouse s klasickými filmy a nezávislou tvorbou; a několika lokálním programům – FilmBox Russia, FilmBox Africa, Kino Polska Int’l a Kino Polska Muzyka. Balíček dostupných kanálů se může měnit v závislosti na zemi příjmu.

„Jsme rádi, že můžeme uživatelům LG Smart TV nabídnout možnost prozkoumat služby FilmBox Live, a užít si tak kvalitní zábavu, kterou dodáváme prostřednictvím naší platformy,“ říká Berk Uziyel, výkonný ředitel společnosti SPI International / FilmBox. „Od spuštění platformy FilmBox Live spolupracujeme s LG, a společně tak uspokojujeme televizní poptávku diváků střední a východní Evropy. Jsme nadšeni, jak naše spolupráce roste a expanduje po celém světe,“ dodává.

Tato promo akce, která běží od počátku dubna až do konce tohoto měsíce, je dostupná nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Řecku, Turecku, Irsku a dalších světových zemích – Austrálii, Novém Zélandu, Spojených arabských emirátech, Singapuru, Indonésii, Hong Kongu a Filipínách.

Pro více informací navštivte http://www.lg.com/cz.

O LG Electronics CZ

Firma LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než padesátiletou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a Informační technologie.

Česká pobočka LG Electronics byla založena v roce 2003, o dva roky později přibyla kancelář v Bratislavě. Zaměstnává více než 120 zaměstnanců, přičemž roční obrat se pohybuje v řádu miliard korun. V celé skupině LG pracuje více než 84 tisíc lidí, ve 112 provozech, v 81 dceřiných společnostech na celém světě. Produkty společnosti LG zaručují vysokou kvalitu, inovativnost a osobitost.

V letošním roce byla společnost LG již potřetí oceněna za své udržitelné a ekologické podnikání a úspěchy slaví i se svými produkty. Na mezinárodním veletrhu elektroniky CES® 2016 získala 55 cen, řadu z nich pro své nové televizory. Oceněna byla například ultra tenká G6 OLED 4K TV, klávesnice Rolly Keyboard, mobilní novinka V10, inovativní parní osvěžovač Styler nebo bezdrátový vysavač CordZero. Prestižní ocenění designu, Best of the Best Red Dot Award, letos získaly 4K OLED TV a kombinovaná chladnička. Dalších třicet cen bylo uděleno produktům z řady LG SIGNATURE.