Eshopista poprvé na Slovensku: Jaké je tajemství e-shopu Martinus.sk, který se prosadil i v Česku?

Internetové knihkupectví Martinus.sk patří mezi slovenské e-shopy, které prosperují nejen doma, ale také v zahraničí. V roce 2000 ho založil Michal Meško, současný spolumajitel, který e-shop dodnes aktivně řídí. Meško bude hostem diskuzního cyklu Eshopista, který se uskuteční 24. května v Crowne Plaza v Bratislavě. (TZ)

Eshopista je otevřenou platformou, kterou pořádá ACOMWARE, specializovaná konzultační společnost pro e-commerce. Díky konceptu moderované diskuse nabízí unikátní pohled na úspěšné i neúspěšné příběhy diskutujících, které doposud nebyly veřejně prezentovány. Hostem historicky prvního Eshopisty na Slovensku bude Michal Meško. Kromě Martinus.sk vytvořil úspěšný web Referaty.sk, největší portál pro studenty na Slovensku, který po čtyřech letech odkoupil Atlas.sk.

Michal Meško byl nominován na ocenění Ernst&Young podnikatel roku a TREND TOP Manažer roku. Říká se o něm, že je továrnou na kreativitu a pozitivní náladu. Hlavní část Eshopisty začne v 15:45.

Více na www.eshopista.cz

O projektu Eshopista.cz

Eshopista je otevřenou diskusní platformou, která přináší praktické zkušenosti internetových podnikatelů. Díky konceptu moderované diskuse nabízí unikátní pohled na úspěšné i neúspěšné příběhy diskutujících, které doposud nebyly veřejně prezentovány. Posluchač díky tomu získá nejen inspiraci pro vlastní podnikání, ale především konkrétní poznatky o fungování české e-commerce.

  • 120 minut moderované diskuse
  • mezi hosty se objevují největší osobnosti české e-commerce
  • přibližujeme velké příběhy – sledujte videa, rozhovory a články
  • networking mezi leadery e-shopů a partnery projektu

O společnosti ACOMWARE s.r.o.

ACOMWARE je specializovaná konzultační společnost pro e-commerce. Zaměřujeme se především na pomoc při vstupu na on-line trh, e-commerce poradenství, zvyšování návštěvnosti, obchodní výkonnosti a inteligentní e-mailing. Za 13 let fungování jsme obsloužili přes 3 000 internetových projektů.

Tým tvoří více než 60 zkušených specialistů. V rámci rozvoje e-commerce publikujeme řadu případových studií nebo analýz, dále také pořádáme školení nebo workshopy. Všem příznivcům e-commerce přinášíme také cyklus diskuzí s úspěšnými internetovými podnikateli Eshopista.