Televizor Philips AmbiLux s revolučním projekčním Ambilightem je nyní v prodeji exkluzivně u Alza.cz

Praha, 25. května 2016 – TP Vision, společnost vyrábějící televizory Philips, dnes oznámila uvedení televizoru Philips AmbiLux (65PUS8901) na český trh. Tento 65palcový televizor byl představený v loňském roce jako překvapení nových modelových řad pro rok 2016, když nabídl novou generaci oblíbené technologie Ambilight s devíti piko-projektory, které rozšiřují obraz na zeď za televizorem s vysokým kontrastem a mimořádnými detaily. Tuto novinku je nyní možné zakoupit exkluzivně u Alza.cz za maloobchodní cenu 134 990 Kč. Zájemci si mohou televizor na vlastní oči prohlédnout a zakoupit v showroomu Alzy v pražských Holešovicích nebo objednat na www.alza.cz. (TZ)

„Těší nás, že tuto hi-tech novinku můžeme  zákazníkům v České republice předvést a nabídnout ke koupi jako první. AmbiLux nabízí ostrý obraz v 4K rozlišení, který díky tenkým rámečkům plynule přechází do projekce za televizorem, jenž zajišťuje Amblight nové generace, nejvýraznější vylepšení této unikátní technologie. V kombinaci s šestijádrovým procesorem, systémem Android TV a elegantním evropským designem přináší televizor AmbiLux ještě více pohlcující divácký zážitek“, uvedl Karel Kučera, marketingový ředitel Alzy.

Klíčové vlastnosti TV Philips AmbiLux

  • Revoluční projekční Ambilight nové generace – 9 pečlivě umístěných piko-projektorů rozšiřuje obraz z televize na zeď ve vysokém kontrastu a se zřetelnými detaily
  • 4K rozlišení s technologií Pixel Precise Ultra HD, která převádí jakýkoliv zdroj na obraz v 4K rozlišení
  • Operační systém Android TV a přístup k aplikacím, službám a obsahu v Google Play Store
  • Rychlá a plynulá navigace v menu i hraní náročných her díky šestijádrovému procesoru
  • Snadné ovládání s ovladačem s QWERTY klávesnicí, ovládací ploškou a hlasovým vyhledáváním
  • Díky propojení s žárovkami Philips Hue je možné osvítit barvami podle dění na obrazovce celou místnost

O společnosti Alza.cz, a.s.

Lídr internetového trhu a udavatel trendů, taková je Alza. Svědčí o tom nejen obrat, který v roce 2015 překročil rekordních 14 miliard Kč bez DPH, ale také působnost v 26 zemích EU. V roce 2015 Alza spustila unikátní klubový program Alza Premium, odstartovala AlzaVenture na podporu start-upů, AlzaBoxy pokryla celou republiku, otevřela zbrusu novou Alza TechZone v Holešovicích, rozšířila své produktové portfolio, vybudovala obří logistické centrum na Slovensku a v Bratislavě otevřela jediný slovenský Apple Shop. Za své úspěchy získala nespočet ocenění, například absolutní vítězství v anketě Shop roku 2015, Nejdůvěryhodnější značka mezi e-shopy, Retailer roku pro střední a východní Evropu, a celou řadu dalších.

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem zaměřeným na oblast vizuální digitální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, v Brazílii, Argentině, Uruguaji, Paraguaji a vybraných státech Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

Fotografie z uvedení televizoru na český trh: https://www.flickr.com/search/?text=alza%20ambilux&view_all=1

Pro další materiály, fotografie a videa prosím navštivte http://www.tpvision.com/press-room.html.

Fotografie ve vysokém rozlišení: http://www.tpvision.com/image-library/

Video Philips Ambilux: https://www.youtube.com/watch?v=fzsWAdSsfZY

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs

Specifikace modelu:

65PUS8901
Rozlišení 4K Ultra HD LCD s 3,840×2,160 pixely
Jas 400nit (obvyklá hodnota)
Rozměry 164cm (65”)
Vylepšení obrazu: Pixel Precise Ultra HD, 1400 Perfect Motion Rate, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion
Zvuk 30W

DTS Premium

Android OS Android (5.1) Lollipop
Procesor šestijádrový
Paměť 16GB, rozšiřitelná
Předinstalované aplikace Google Search, Voice Search, GoogleTM Play Movies, GoogleTM Play Music, YouTube
Smart TV HbbTV, TopPicks, TV on-demand, Netflix, Spotify Connect, online aplikace, online video store
Ovládání Dálkový ovladač s klávesnicí, hlasovým ovládáním, ploškou swipe
Ambilight třístranný Ambilight s projekcí
Ambilight Hudební mód, Herní mód, možno doplnit žárovkami Hue
Konektivita: 4 HDMI 2.0 (1x s HDCP 2.2), 3 USB (1x USB3.0)
Příjem signálu Dvojitý tuner: 2x DVB-T/T2/C/S/S2
Rozměry včetně stojánku 1447mm x 914mm x 255mm
Tloušťka 17mm