Letní fotbalový výkop ve World of Tanks je tady

31. května 2016 — Fotbalová horečka začíná 10. června., kdy pomyslným hvizdem rozhodčího rozjedeme speciální tankově fotbalový mejdan nazvaný jednoduše Tank Fotball 2016. Tříčlenné týmy si to rozdají v sedmiminutových zápasech, v nichž bude skórovat ten, kdo dá nejvíce gólů. Bez nohou a pomyslných kopaček, ale zato s pořádně našlapaným dělem musíte dostat „míč“ do sítě protihráčů. (TZ)

Všichni hráči dostanou závdavkem unikátním tankem T-62a Sport s volným garážovým slotem. Zahrát si neuvěřitelný zápas tak vyžaduje jen jediné, vybrat si T-62a Sport a kliknout na tlačítko Battle.

Tank Football 2016 je pořádným odvazem a současně i zábavnou hrou. Během zápasů můžete soupeřův tank samozřejmě nejen poškodit, ale také zničit. Navíc můžete sledovat stopy vašich protivníků a vyrazit nenápadně do útoku. Speciálním fotbalovým dárkem budiž i nadupané turbodmychadlo, které váš tank pořádně zrychlí.

Fotbalové zápasy se budou odehrávat na třech stadiónech: Himmelsdorf Arena, Stade Eiffel, a Old Tankford. Tank Football 2016 vám však navíc přinese i nové mise, na které můžete vyrazit úplně sami, nebo v týmu ve třech. Svůj tank si navíc můžete pěkně nazdobit emblémy a vlajkami zemí, teré se zúčastňují letošního mistrovství Evropy ve Francii.

A pozor, fotbalová horečka ve World of Tanks přichází ještě s možností přihlášení se do velkého turnaje. Registrace začíná běžet od 1. června a čtyři nejlepší týmy navíc budou moci vyzvat profesionální hráče a vyhrát sympatických 5000 amerických dolarů.

A jak se říká, konec dobrý všechno dobré. Na konci evropského turnaje bude ze hry odstraněn nejen upravený tank T-62a Sport, garážový slot, ale také emblémy a vlajky zemí, které se zúčastňují letošního fotbalového klání ve Francii. Jako memento celé akce hráčům zůstanou medaile a ceny, které během této doby získali.

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 10 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání

Official website:

  • www.wargaming.com