FAYN namíchal výhodný tarif z volných minut, SMS a mobilních dat

Brno, 22. června 2016 – Společnost FAYN Telecommunications (FAYN), český telekomunikační operátor nabízející služby mobilních sítí a pevných linek, dnes představila atraktivní univerzální tarif složený ze všech oblíbených telekomunikačních ingrediencí. (TZ)

Nový mobilní tarif s názvem fayn MIX kombinuje nejžádanější služby operátora za mimořádně výhodnou cenu. Zákazníkům přináší 100 volných minut a 20 volných SMS do všech sítí, přičemž cena dalších jednotek je stanovena na příjemných 1,19 Kč za minutu nebo SMS zprávu. Součástí tarifu je rovněž balíček mobilního internetu o objemu 150 MB na měsíc.

Tarif fayn MIX
Měsíční paušál 199 Kč
Volné minuty do všech sítí 100
Volné SMS do všech sítí 20
Mobilní internet v ceně 150 MB
Cena minuty do všech sítí 1,19 Kč
Cena SMS do všech sítí 1,19 Kč

Ceny jsou uvedeny včetně DPH (21 %). Veškeré tarify FAYN jsou dostupné bez závazků s platbou z kreditu nebo na fakturu.

FAYN je specialistou na volání přes internet a proto v tarifu MIX nechybí ani možnost volat ještě výhodněji přes internet po celé ČR i do zahraničí. Uživatelé mají k dispozici 20 volných minut pro volání přes internet do všech sítí, po jejich provolání je pak další spotřebovaná VoIP minuta přijde na 0,58 Kč. Funkce Mobilní CLIP zákazníkům navíc umožňuje volat pod jejich stávajícím mobilním číslem.

Tarif fayn MIX – přidružený VoIP tarif
Měsíční paušál v ceně tarifu fayn MIX
Volné minuty do všech sítí ČR 20
Cena minuty do všech sítí ČR 0,58 Kč
Cena minuty ve VoIP síti zdarma, neomezeně
Cena minuty na Slovensko 0,67 Kč (pevná), 3,99 Kč (mobil)
Cena minuty do Rakouska 0,62 Kč (pevná), 2,49 Kč (mobil)
Cena minuty do Německa 0,46 Kč (pevná), 3,59 Kč (mobil)
Cena minuty do Polska 0,58 Kč (pevná), 2,34 Kč (mobil)

Ceny jsou uvedeny včetně DPH (21 %).

„Parametry tarifu MIX jsme zvolili tak, aby průměrný uživatel nemusel platit skutečně nic navíc. Za 199 korun získá dostatek volných minut, SMS zpráv i mobilních dat, aniž by musel cokoli řešit či nastavovat. Pokročilejší uživatel ovšem tuto možnost má a v případě potřeby si může kdykoli dokoupit třeba další mobilní data nebo využít naplno volání přes internet,“ říká Lukáš Honek, ředitel společnosti FAYN.

Mobilní internet v tarifu fayn MIX nemá nastaven automatický dokup datových balíčků, po vyčerpání datového limitu ale dojde ke zpomalení přenosové rychlosti na 20 kb/s. Další datový balíček si zákazník může dokoupit v zákaznické zóně, kde lze rovněž změnit i jeho velikost.

Základní cena tarifu MIX činí 144 Kč. K ní se následně připočítává částka určená objemem předplacených mobilních dat – 55 Kč za 150 MB, 180 Kč za 500 MB nebo 280 Kč za 1 000 MB. Cena dokupovaných datových balíčků je totožná.

Další informace týkající se tarifu MIX jsou k dispozici na webu www.fayn.cz/detaily-mobilniho-tarifu-fayn-mix. Souhrnnou nabídku tarifů společnosti FAYN si lze prohlédnout na webu www.fayn.cz/mobil.

O společnosti FAYN Telecommunications

FAYN Telecommunications s.r.o. je přední český VoIP operátor. Telefonováním přes internet (VoIP) se zabývá už od roku 2002, v srpnu roku 2013 vstoupil také mezi virtuální mobilní operátory. Každý den spolehlivě spojuje hovory desítek tisíc uživatelů, kteří si díky telekomunikacím chtějí být nablízku.

Posláním společnost FAYN Telecommunications je poskytovat kvalitní a spolehlivé telekomunikační služby za nejnižší možné ceny, při zachování vysokého komfortu. Ať už se jedná o soukromé osoby, živnostníky, velké firmy či call centra, uživatelé se vždy mohou spolehnout, že u FAYNu dostanou tu nejlepší péči. Více informací o společnosti a nabízených službách najdete na www.fayn.cz.