Pojďte ven s Maminkou!

Letos již počtvrté proběhne úspěšná akce časopisu Maminka – Pojď ven s Maminkou! Na den plný zábavy, soutěží a rodinné pohody se můžete těšit již tuto neděli 26. 6. 2016 v parku na Pankráci od 13:00 hod. (TZ)

Jako u předchozích ročníků akce Pojď ven s Maminkou! bude celé odpoledne zaměřeno převážně na děti, pro které jsme nachystali spoustu her a zábavy. Mohou se těšit např. na kilometr dlouhou trasu LETEM SVĚTEM s úkoly pro malé i velké, soutěže na pódiu, dětskou diskotéku a živý koncert kapely Pískomil se vrací. Dále na dětskou zónu s časopisem Sluníčko a Mateřídouška, skákací hrady, trampolíny, výtvarnou dílnu, prodejní stánky partnerů, občerstvení

a mnoho další zábavy.

Zábavným odpolednem bude provázet oblíbený moderátor Honza Musil. Na místě je zajištěno občerstvení a prodejní stánky partnerů akce. Hlavní mediální parter akce je časopis Sluníčko a Mateřídouška z vydavatelství CN Invest a.s.

VSTUP je pro všechny zúčastněné ZDARMA.

A jak se k nám dostanete?

metrem trasa C

stanice PANKRÁC, výstup do ulice Budějovická a dále do ulice Hvězdova

busem č. 121, 188, 193

stanice SÍDLIŠTĚ PANKRÁC

pěšky, park na Pankráci, Praha 4

z ulice Pujmanové, Hvězdova, Milevská

Více informací na webu www.pojdvensmaminkou.cz/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/events/1815636488667297/ .

CN Invest a.s. je společnost se širokým portfoliem printových a online titulů, které sahá od ekonomického deníku E15 přes lifestylové a ženské tituly, jako jsou Maminka, Dieta, Moje psychologie, až k dětským časopisům Mateřídouška a Sluníčko. Velmi výrazně je společnost zastoupena také v segmentu nových technologií, kde provozuje mimo jiné webové stránky Živě.cz a Mobilmania.cz.