Mediální tváří smartphonu Energy Phone Pro 4G se stal talentovaný fotbalista Koke

Praha, 24. června 2016 – Společnost Energy Sistem, přední španělský výrobce spotřební elektroniky s důrazem na originalitu a design, navázala exkluzivní spolupráci s hvězdou španělského fotbalového klubu Atlético Madrid, Kokem (vlastním jménem Jorge Resurrección Merodio). Cílem spolupráce je mediální propagace nového smartphonu Energy Phone Pro 4G, který je od června dostupný také na českém a slovenském trhu. (TZ)

Společnost Energy Sistem se pro španělského záložníka rozhodla především díky jeho energické a veselé povaze, která koresponduje se samotnou filozofií značky. Mimo to je Koke jedním z hráčů s největším počtem asistencí ve španělské lize, čímž dokonale zapadá do konceptu kampaně „Energy Life Assistant“, která v současné době probíhá na podporu nového telefonu ve Španělsku.

V rámci kampaně mají uživatelé možnost vyhrát nejen jeden ze špičkových smartphonů Energy Phone Pro 4G, ale také profesionální služby Energy Life asistenta, který bude výhercům během jednoho dne pomáhat tak, jak to činí Koke v případě svých spoluhráčů – podporovat je, povzbuzovat, naplňovat je energií a pomáhat jim více si užívat života. Kampaň je doplněna o řadu videí, v nichž si španělský fotbalista zahrál hlavní roli a ve kterých jistě překvapí nejednoho svého fanouška a milovníka sportu obecně.

Vysoký výkon a exkluzivní design

Nový smartphon Energy Phone Pro 4G vyniká především elegantním designem, špičkovým pětipalcovým HD displejem, vysokým výkonem v kombinaci s nízkou spotřebou a nejrychlejším mobilním připojením na trhu (4G LTE). Stejně jako všechny ostatní produkty Energy Sistem nabízí i nový smartphone tříletou záruku bez omezení.

Klíčové vlastnosti smartphonu Energy Phone Pro 4G:

  • Ultratenké 7,1mm tělo pokryté vysoce odolným tvrzeným sklem Corning Gorilla Glass 3.
  • Pětipalcový dotykový displej s HD rozlišením 1280 x 720 bodů a technologií AMOLED, zajišťující špičkovou kvalitu obrazu s důrazem na vysoký kontrast, ostrost a hloubku barev při takřka libovolném úhlu pohledu.
  • Odolné ochranné sklo Dinorex, chránící displej před možným mechanickým poškozením.
  • Nejnovější osmijádrový 64bitový procesor Qualcomm Snapdragon 616 s taktovací frekvencí 1,5 GHz.
  • Operační paměť 3 GB v případě barevného provedení Pearl a 2 GB v případě varianty Navy.
  • Interní 32GB paměť u barevného provedení Pearl a 16GB u varianty Navy; možnost rozšíření o dalších 128 GB prostřednictvím micro SD karet.
  • Android 5.1 Lollipop.
  • Bluetooth 4.0, podpora mobilní datové 4G LTE sítě.
  • Možnost kombinovat micro SIM a nano SIM kartu či micro SIM a micro SD kartu.
  • Zadní 13MPx kamera s LED bleskem, automatickým zaostřováním a řadou pokročilých funkcí (např. zrychlené či zpomalené video).
  • Přední 5MPx kamera se širokým 84,3° úhlem záběru a LED bleskem.
  • Akumulátor s kapacitou 2 600 mAh a výdrží až 165 hodin v pohotovostním režimu na jedno nabití (15 hodin hovoru)

Smartphone Energy Phone Pro 4G lze koupit v síti obchodních partnerů společnosti Energy Sistem za doporučenou koncovou cenu 5 590 Kč s DPH ve verzi Navy. Verze Pearl je dostupná za doporučenou koncovou cenu 6 490 Kč s DPH.

O společnosti Energy Sistem

Před více než 20 lety se sešli čtyři mladí vizionáři nad myšlenkou designu a výroby přenosné elektroniky pro volný čas. Tak vznikla španělská společnost Energy Group, která si vytkla za cíl dodávat na trh originální inovativní produkty, dostupné širokému spektru zákazníků. V současnosti působí korporace pod názvem Energy Sistem Technology SA. Společnost navrhuje, vyrábí a distribuuje pestré portfolio produktů z oblasti spotřební elektroniky, přinášejících nejnovější technologie a originální design. Výrobky Energy Sistem jsou prodávány na pěti kontinentech a ve více než 50 zemích světa, kde se z nich každý den těší miliony uživatelů. Společnost klade velký důraz také na kvalitu svých výrobků, proto poskytuje nadstandardní tříletou záruku bez omezení.
V České republice je Energy Sistem exkluzivně zastoupen společností Getta Trade, autorizovanou distribuci zajišťuje společnost SWS. Více informací je k dispozici na webu www.energy-sistem.cz.

Kontakt pro média

Klára Tomaňová

VIRKLIS – The Wings Agency

GSM: +420 777 728 091

E-mail: klara.tomanova@virklis.cz