Společnost Panasonic uvádí na trh videostěnové displeje s ultratenkými rámečky

Společnost Panasonic představuje novou řadu HD LED videostěnových displejů s nejužším rámečkem na trhu. (TZ)

Displeje TH-55LFV60W a TH-55LFV6W se  začaly prodávat v prosinci 2015 a v lednu 2016 a jsou určeny pro aplikace „digital signage“ ve veřejných prostorách s vysokou hladinou okolního osvětlení a  pro aplikace zaměřující se na pronájem AV techniky.

Model LFV60 má jas 700 cd/m2 a lesklou antireflexní úpravu. Je tedy vhodný například do maloobchodních prodejen s módou a doplňuje tak stávající model TH-55LFV70, který má stejný jas, ale s matnou antireflexní úpravou.

Model LFV6 má jas 500 cd/m2 a dodává se také s antireflexní úpravou. Díky nejužším rámečkům na trhu o tloušťce 3,5 mm (součet rámečků dvou displejů) je promítaný obraz u obou modelů prakticky souvislý. Díky IPS panelu disponuje videostěna širokým pozorovacím úhlem o rozsahu 178°.

Nové displeje pro videostěny nahradí současné modely 55LFV5/LF50. Nové modely se vyznačují vyšší spolehlivostí, možností provozu 24/7 a zabudovanou funkcí failover/failback (při výpadku signálu automatické nahrazení primárního signálové vstupu vstupem sekundárním).

Díky předem připraveným nastavením pro různé aplikace  stačí pro získání optimálního obrazu vybrat odpovídající nejvhodnější  mód zobrazení. V zájmu upoutání co největší pozornosti publika, návštěvníků či zákazníků mohou uživatelé nastavovat  barvy, kontrast a ostrost detailů i manuálně.

Marketingová manažerka Panasonic, paní Katarzyna Kassner, říká: „Díky nové řade jsou naše vylepšené videostěnové displeje opravdu jedinečné. Skvělá kvalita obrazu a vysoká spolehlivost ji předurčují k celé řadě aplikací  jako například instalace ve veřejných prostorách, v řídicích a kontrolních místnostech, v maloobchodních prodejnách nebo v konferenčních centrech.“

Jednoduchá instalace a snadná obsluha, to jsou hlavní výhody  těchto nových modelů. Navíc mají displeje zabudovaný USB přehrávač, který v kombinaci s bezplatnou aplikací „Multi Monitoring & Control software“ umožňuje měnit a spravovat digitální obsah a jeho přehrávání vzdáleně prostřednictvím sítě LAN.

Bližší informace o řadě LF6/LF60 a dalších zobrazovacích systémech Panasonic naleznete na stránkách: http://business.panasonic.co.uk/visual-system/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 55,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2015. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/.