SMS finanční poradenství zahájilo spolupráci s ČSOB Pojišťovnou

Praha, 28. června 2016 – Poradenská společnost SMS finanční poradenství zahájila se začátkem května 2016 spolupráci s ČSOB Pojišťovnou. Poradci SMS tak budou moci svým klientům nabízet produkty i této pojišťovny. (TZ)

2016-05-12 16_25_36-SMS finanční poradenství, a.s. – Vaše finanční soustava

Smlouvy o vzájemné spolupráci byly oběma stranami signovány k 1. květnu 2016. V současné době probíhá intenzívní produktové proškolování poradců SMS. Ti  budou moci svým klientům nabízet pojistné produkty z celého portfolia pojišťovny, tj. pojištění osob, majetku, aut i odpovědnosti.

“ČSOB Pojišťovna patří do domu jednoho z nejvýznamnějších tuzemských finančních ústavů a na českém trhu si u klientů získala velkou oblibu. Jsme proto velmi rádi, že budeme nyní moci nabízet našim klientům i její produkty. Tímto krokem opět zvyšujeme konkurenceschopnost našich poradců v terénu.” komentuje novou spolupráci statutární ředitel SMS finančního poradenství Zbyhněv Kawulok.

Drahomír Najdenov, ředitel odboru externí distribuce z ČSOB pojišťovny ke spolupráci dodává: “SMS finanční poradenství je na trhu v České republice už celých 15 let a je tak pro nás důvěryhodným partnerem, se kterým je spolupráce jednoznačným přínosem. Jsme rádi, že jednání mezi námi dospělo k úspěšnému završení a doufáme, že spolupráce s SMS povede ke spokojenosti na obou stranách a že tím nadále upevníme i kontakt s našimi klienty.”

O SMS finanční poradenství a.s.

SMS finanční poradenství a.s. je českou nezávislou poradenskou společností poskytující na trhu poradenské služby zejména v oblasti privátních financí a zavádění zaměstnaneckých benefitů. Na českém trhu působí od roku 2001. Společnost má v současné době přes 600 aktivních podřízených poradců (a 150 poradců v zaměstnaneckém poměru), působících na celém území ČR a patří tak k největším poradenským firmám v České republice.
Najdete nás i na: https://www.esemeska.eu/, nebo na Facebooku