Altron a DataSpring spolupracují na letní akci „Šrotovné“

Praha 29. 6. 2016 – Společnosti Altron a DataSpring, spustily společnou letní promokampaň s názvem „Šrotovné“, která je zaměřena na zpětný odkup dosluhující firemní infrastruktury. Obnovu a nové řešení ICT nabízí datové centrum DataSpring, které Altron postavil v Lužicích u Hodonína a zajišťuje v něm i správu non-IT části. Datové centrum je certifikováno v úrovni TIER III a ISO:27001. (TZ)

Altron spolupracuje se společností DataSpring v oblasti poskytování cloudových služeb a infrastruktury dlouhodobě. Výhodou společně připravené akce je přenesení investičních nákladů na provozní, vysoká škálovatelnost a rozsah služeb i řízení výpočetního výkonu a velikosti úložiště dle aktuálních potřeb. Nechybí ani 24/7 monitoring, intuitivnost a jednoduchost managementu prostředí a fyzické zabezpečení.

Integrovaný systém dohledu a monitoringu prostředí zajišťuje nízkou spotřebu energií, a tím snižuje náklady celého řešení. Další možností je sestavení hybridního cloudu s využitím Altron mikrodatového centra, které poskytuje kompletní služby jako klasické datové centrum, a zálohováním do datového centra DataSpring. Výhodou tohoto řešení je umístění dat u zákazníka se zálohováním v datacentru v České republice.

„Společně s našimi partnery se snažíme posouvat standardy trhu cloudových služeb a nebojíme se investic do nových trendů a technologií. Díky spolupráci s osvědčenými technologickými partnery, mezi které patří společnost Altron, přinášíme zákazníkům vyšší kvalitu enterprise řešení za dostupnou cenu. Právě to je cílem naší letní promokampaně,“ řekl Jiří Skopový, generální ředitel společnosti DataSpring.

„Se společností DataSpring dlouhodobě spolupracujeme na rozvoji a podpoře inovativních ICT řešení včetně cloudových služeb a datových center. Díky unikátní společné nabídce jsme připraveni poskytnout spolehlivé a bezpečné řešení a služby, které vyřeší aktuální potřeby firemních zákazníků,“ uvedl Stanislav Stejskal, generální ředitel společnosti Altron.

Díky individuálnímu přístupu dostává zákazník možnost optimalizace nákladů na provoz IT ve spojení s širokou nabídkou virtualizačních platforem, a tím i značnou flexibilitu řešení. Výše uvedené výhody mohou zákazníci získat do konce září 2016, kdy akce končí. Více informací o letní promoakci „Šrotovné“ je k dispozici na webových stránkách www.dataspring.cz/srotovne a www.altron.net.

O skupině Altron

Společnost Altron působí na českém trhu od roku 1991. Původní portfolio zaměřené na prodej a servis záložních zdrojů a výstavbu datových center bylo v průběhu doby postupně rozšiřováno spolu s expanzí společnosti na další evropské i mimoevropské trhy a v současnosti má společnost ucelenou nabídku služeb a řešení v oblasti infrastruktury datových center včetně mobilních DC, mikrodatových center, konzultačních služeb a komplexní správy datových center. Díky více než 2 000 instalacím datových center s rozlohou přes 700 000 m2 ve dvaceti zemích světa a profesionálnímu týmu 250 kvalifikovaných a plně certifikovaných profesionálů je Altron, spolehlivým partnerem firemních zákazníků od telekomunikací, přes výrobu a služby až po instituce veřejné správy.

Altron také poskytuje zákazníkům profesionální ICT řešení a služby jako jsou systémová integrace, cloudová řešení, firemní mobilita, vývoj aplikací na zakázku, implementaci a provoz podnikového softwaru a byznys aplikací včetně moderních řešení z oblasti Internetu věcí a infrastruktury pro chytrá města.

Altron je také aktivní v rámci společenské odpovědnosti a je držitelem řady standardů a certifikací jako je ISO 14001:2004, ISO 20000: 2005, ISO 27001:2005, ISO 18001:2007 a ISO 9001:2008. Společnost je členem organizací U. S. Green Building Council a disponuje odborníky s mezinárodními certifikacemi, jako jsou Uptime Institute Accredited Tier Designer a Specialist.

Více informací o nabídce služeb a řešení na www.altron.net.

Sledujte nás na Twitteru: Altron_Group

O společnosti DataSpring

Jsme dynamicky rostoucí společnost podnikající v oblasti ICT služeb. Poskytujeme širokou škálu cloudových služeb z našeho datového centra (IaaS, PaaS, BaaS, MSSQLaaS, VAaaS). Realizujeme projekty v oblasti Business Inteligence, optimalizace a měření procesů. Nabízíme vývoj SW a aplikací na míru potřebám klienta.

Inovace jsou součástí naší DNA. Posouváme standardy cloudového trhu. Nebojíme se investic do nových trendů a technologií. V našem portfoliu najdete například řešení Commvault Simpana, Cisco ACI, MS Azure Pack anebo Visual Analytics. Přinášíme vysokou kvalitu enterprise řešení za dostupnou cenu.

Naše datové centrum získalo prestižní mezinárodní certifikaci na úrovni Tier III. Jsme držitelem certifikace Systému řízení bezpečnosti informací (ISMS) ISO/IEC 27001:2013. Obě tyto certifikace zaručují vysokou úroveň dostupnosti služeb a jsou prokazatelným důkazem správnosti našeho přístupu. DataSpring v současnosti zaměstnává již více než 90 profesionálů a i nadále plánuje personálně posilovat. Více informací o společnosti a jejích službách naleznete na www.dataspring.cz.