iSport.cz exkluzivně vysílá přímý přenos předkola Ligy mistrů Sparta – Steaua!

Již v úterý 26. července od 20:00 budou moct všichni fotbaloví fanoušci zhlédnout na www.isport.cz očekávaný zápas 3. předkola Ligy mistrů mezi pražskou Spartou a rumunskou Steauou Bukurešť. Pro největší český klub začíná tímto soubojem cesta k vysněné účasti v nejsledovanější fotbalové klubové soutěži světa. A sportovní portál iSport.cz všem fanouškům nabídne vedle přímého přenosu i sestřihy všech důležitých momentů a pozápasové ohlasy hráčů obou mužstev. iSport.cz také realizací tohoto exkluzivního přímého přenosu vysílá jasný signál o jedinečné pozici, kterou na poli sportovního zpravodajství v Česku zaujímá. (TZ)

Přímý přenos doplňuje široké fotbalové portfolio exkluzivního materiálu, na kterém nyní portál iSport.cz  staví. Navíc logicky navazuje na spolupráci Sparty a deníku Sport i portálu iSport.cz, který se nově stává mediálním partnerem klubu od začátku sezony 2016/2017.

Zápas AC Sparta Praha  – FC Steaua Bukurešť získají diváci za pouhých 79,- Kč při platbě přes SMS a 69 ,- při platbě kartou. Veškeré informace k zápasu jsou dostupné na www.isport.cz.

“Jsme velice rádi, že jsme se na podmínkách vysílání se Spartou domluvili. Přímý přenos bude splňovat vysoké televizní standardy a věříme, že si k němu najdou cestu na našem portálu nejen fanoušci letenského klubu,” říká šéfredaktor deníku Sport a webu iSport.cz Lukáš Tomek. “Přenos bude spolukomentovat sparťanská legenda Martin Frýdek, což bude pikantní i vzhledem k pravděpodobné účasti jeho syna v samotném utkání. Že by ho ale v komentářích šetřil, se určitě nebojíme,” dodává.

Fanoušci, kteří by zápas chtěli sledovat přímo na letenském stadionu, pak mají stále možnost zakoupit si vstupenky. Všechny potřebné informace k jejich získání najdou na klubovém webu www.sparta.cz.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónu čtenářů tisku a téměř 3,5 miliónu návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.
Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.