Nový, snadno nastavitelný PoE switch ZyXEL pro malé organizace

Chcete do sítě své organizace připojit IP telefony, IP kamery a Wi-Fi přístupové body, ale jsou pro vás firemní switche příliš nákladné? Společnost ZyXEL Communications na trh uvádí novou řadu 5/8portových switchů GS1200, která malým organizacím a startupům umožňuje připojit svá IP zařízení pomocí méně kabelů a jednoduššího grafického rozhraní. (TZ)

Řada PoE webově spravovatelných gigabitových switchů ZyXEL GS1200

Napájení po Ethernetu organizacím přináší nové možnosti

Všem, kdo začínají s podnikáním, se hodí každá ušetřená koruna. Řadu GS1200 tvoří PoE gigabitové switche, které po stejném kabelu zajišťují přenos dat i napájení. Připojení zařízení napájených přes Ethernet se tak obejde bez nevzhledné kabeláže a zbytečných nákladů. Technologie PoE+ do každého portu dodává 30 Wattů, což stačí k napájení většiny PoE zařízení v malé organizaci.

Snadná správa sítě

Úspora času při správě sítí pro podnikatele znamená, že se mohou více věnovat důležitějším činnostem. Switche GS1200 jsou vybaveny grafickým webovým rozhraním pro nastavení celé sítě pouhými několika kliknutími. Díky chytrým funkcím, jako např. VLAN a QoS, lze síť rozdělit do menších skupin a prioritizovat šířku pásma za účelem vyšší bezpečnosti a plynulejšího výkonu.

Při absenci síťového provozu switche řady GS1200 automaticky přecházejí do úsporného režimu, čímž splňují požadavky na úsporu energie dle normy IEEE 802.3az. Společnost ZyXEL nabízí komplexní portfolio řízených, inteligentních řízených a webově spravovatelných síťových switchů.

5-Port…5/8portový, webově spravovatelný PoE switch; Access…Přístupový bod řady NWA5120; Desktop… Stolní počítač; Gigabit Ethernet… Gigabitový Ethernet, Gigabit PoE… Gigabitové PoE napájení; IP cam… IP kamera; IP phone… IP telefon; Unified … Unifikovaná bezpečnostní

Brána

GS1200 propojuje IP zařízení v malé organizaci

Grafické webové rozhraní switchů řady GS1200.

O společnosti ZyXEL Communications Corp.

Společnost ZyXEL Communications Corp. byla založena v roce 1989 a dnes se díky svým inovacím řadí mezi nejvýznamnější poskytovatele komplexních a spolehlivých řešení pro uživatele internetu. Její špičkové produkty po celém světě slouží více než 400 tisícům organizací a 100 milionům uživatelů. ZyXEL patří mezi několik málo výrobců na světě, kteří jsou schopni telekomunikačním společnostem, organizacím i domácím uživatelům nabízet komplexní síťová řešení pro širokopásmový přístup, komerční sítě a domácí konektivitu. Společnost je významně zastoupena na 150 trzích celého světa, což jí umožňuje poskytovat řešení odpovídající potřebám místních zákazníků. Bližší informace najdete na stránkách www.zyxel.com/cz/cs.