Pastva pro oči a úleva pro peněženku: Monitor Philips s funkcí SmartImage za skvělou cenu

Praha, 1. srpna 2016 – Společnost MMD uvedla na trh monitor Philips 227E6LDSD řady E, který se může mimo jiné pochlubit funkcí SmartImage Lite. Ta dynamicky zlepšuje kontrast, sytost barev i ostrost a nabízí dokonalé zobrazení pro hraní her, fotografie, filmy i další aplikace. (TZ)

LCD monitor 227E6LDSD s úhlopříčkou 22 palců disponuje rozlišením Full HD s 1920 x 1080 body, zajišťujícím ostré detaily, vysoký jas a živý obraz. Funkce SmartContrast se navíc postará o automatické nastavení barev a řídí i intenzitu podsvícení k dynamickému zvýšení kontrastu. Hlavním bonusem je však exkluzivní, špičková technologie společnosti Philips SmartImage Lite. Ta analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce
a přináší dokonalé zobrazení stisknutím jediného tlačítka. Zážitek z hraní her, prohlížení videí nebo fotek je tak lepší než kdy dřív. Technologie MHL umožňuje přenos mobilního obsahu na velký monitor a zároveň vaše zařízení i dobije. Co se tedy týče možností připojení, model 227E6LDSD kromě MHL-HDMI nabízí VGA a DVI-D.

Elegantní, tenké provedení uživateli zajistí perfektní zážitek ze sledování zábavného i pracovního obsahu. Monitor 227E6LDSD je k dispozici za cenu 2 990 Kč.

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.