Samsung rozšířil řadu praček AddWash o modely kombinované pračky se sušičkou

Praha, 24. srpna 2016 – Samsung Electronics Co., Ltd. představil novou řadu AddWash kombinující pračku se sušičkou. Nové modely budou vystaveny na nadcházejícím veletrhu spotřební elektroniky IFA 2016 v Berlíně. Tento krok odráží silnou poptávku po původních modelech AddWash představených v rámci IFA 2015 a jeho cílem je spotřebitelům nabídnout širší škálu možností využití inovativního designu AddWash.  (TZ)

Originální AddWash design pomohl změnit stávající způsob praní tím, že odstranil problém zapomenutých kusů oblečení a umožnil přidání prádla nebo aviváže kdykoli během pracího cyklu.  Samsung AddWash nadále získává příznivé recenze a řadu ocenění za inovaci od světových médií a spotřebitelé jsou stejně nadšení jako recenzenti. Z výzkumu společnosti Samsung vyplývá, že 92 % uživatelů si pochvaluje možnost přidání kusů oblečení uprostřed pracího cyklu speciálními dvířky AddWash Door. 97 % uživatelů považuje prací schopnosti za skvělé a 98 % jich je s pračkou AddWash velmi spokojeno.

AddWash design dělá neustále skvělý dojem na evropské spotřebitele a nás velmi těší, že jim můžeme novou řadou nabídnout další možnosti,” řekl BS Seo, výkonný viceprezident společnosti Samsung Electronics. „Jedná se o unikátní a pohodlné řešení pro moderní a zaneprázdněné rodiny. V kombinaci s dalšími špičkovými funkcemi a inovacemi pak AddWash představuje volbu, která nemá konkurenci.”

Kombinovaná pračka se sušičkou AddWash

Nové kombinace AddWash budou k dostání ve dvou variantách, WD6500K a WD5500K. Výjimečná funkce AddWash je zkombinována s funkcí Air Wash, která využívá pouze ohřátý vzduch, jenž oblečení zbavuje nežádoucích pachů a dezinfikuje ho. Šetří tím tkaninu i čas a oblečení osvěží bez použití vody nebo pracího prostředku. Dvířka AddDoor je možné využit i během tohoto sušícího cyklu. Dokonale se hodí pro takové kusy prádla, které vyžadují suché čištění, čímž rodinám šetří náklady za čistírnu. Kromě dvířek AddDoor disponují tyto modely igitálním invertorovým motorem. Ten zaručuje dlouhou životnost, minimalizuje hluk a je energeticky šetrný. Ve výbavě nechybí ani oblíbená funkce Smart Check, která automaticky detekuje a diagnostikuje problém v rané fázi a prostřednictvím aplikace ve smartphonu nabídne možná řešení.  

Model WD6500K nabízí velkou kapacitu 9 kg a díky známé technologii Ecobubble, vypere dokonale
i při nízkých teplotách. Z pracího prostředku a vody se vytváří aktivní pěna, která se rychleji dostává do tkaniny a snadněji odstraňuje špínu, zatímco šetří energii i materiál. Model Combo nabízí rovněž program Super Speed, který představuje nejefektivnější způsob každodenního praní. Díky speciálnímu rychlému vstřikování vody do bubnu, tzv. Speed Spray, je maximálně zrychleno odstřeďování, a tím je proces praní mnohem rychlejší. Kompletní cyklus je hotový za 59 minut. Model WD5500K je nabízen v 9kg, 8kg a 7kg variantách a disponuje rovněž funkcí Bubble Soak.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Novinky naleznete v Samsung Newsroom na stránkách news.samsung.com.