Sprinx Consulting, nový partner pro velké hráče

(Praha, 4. srpna 2016) Dvacet let zkušeností, neustálý kontakt s technologickým vývojem, odborníci prověření desítkami tisíc hodin praxe. Tak by se v kostce daly shrnout hlavní přednosti české firmy Sprinx, dvacetileté stálice, která úspěšně expandovala i do USA. A protože Sprinx chce být partnerem, který posouvá cíle svých klientů na novou, dosud netušenou úroveň, ze svého středu vybral tým těch nejlepších expertů. Výsledkem je špičková poradenská firma Sprinx Consulting, která po roce fungování proráží do čela celé skupiny. (TZ)

„Rozdílnost a náročnost potřeb korporátních zákazníků, snaha stát se více jejich průvodcem v oblasti technologií a rozvoje příležitostí on-line aktivit, to vše nás vedlo k vytvoření Sprinx Consulting,“ říká Jiří Čáp, ředitel a předseda představenstva Sprinx Systems. „Rychlost proměn celých odvětví nás nutí být co nejblíže našim klientům. Musíme nejen vnímat jejich požadavky, ale současně být i schopni předvídat směry vývoje. A včas je správně na tyto změny připravit,“ doplňuje Tomáš Minařík, který od počátku stojí v čele Sprinx Consulting.

Sprinx Consulting, s.r.o., vznikl v roce 2015 jako dceřiná firma akciové společnosti Sprinx Systems. Aktuálně o sobě Sprinx Consulting dává vědět prostřednictvím nově spuštěných webových stránek. Nechybí zde ani prémiové reference od klientů, jakými je Mountfield, ZOOM International, Bausch + Lomb nebo Dita P. Předpokládaný obrat firmy v roce 2016 činí 10.000.000 Kč.

Jak bylo naznačeno v úvodu, skupina Sprinx má za sebou dlouholetou a bohatou historii, během níž sama prošla značným růstem. Firma pamatuje prvopočátky českého internetu, ke kterým aktivně přispěla průkopnickým portálem Atlas.cz, a v současnosti své prvotřídní služby a produkty dodává až za oceán. Uprostřed letošního června Sprinx oslavil jubilejních 20 let působení na trhu.

Webové stránky: http://www.sprinx-consulting.cz/cz