ADATA uvádí paměťové moduly XPG Flame DDR4

Praha, Česká republika – 1. 9. 2016 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů, dnes představil paměťové moduly XPG Flame DDR4. XPG Flame DDR4 se vyznačuje tenkým chladičem a plamenným designem; je k dispozici ve variantách 288pinové U-DIMM a 260pinové SO-DIMM. Jedná se tak o první paměť XPG pro notebooky, což dělá z XPG Flame přitažlivou volbu pro hráče, příznivce přetaktování a všechny, kdo z počítače chtějí dostat co nejvyšší výkon ať na stolních počítačích, noteboocích nebo na small form factor počítačích (SFF). XPG Flame využívá pečlivě vybrané čipy pečlivě osazené na desky plošných spojů, což zaručuje jejich vysokou kvalitu a stabilitu. Zákazníci mají na výběr z modulů o kapacitě 4 GB, 8 GB a 16 GB s rychlostmi až do 3 000 MHz u U-DIMM a 2 800 MHz u SO-DIMM. Všechny XPG Flame moduly podporují specifikaci Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile) a prodávají se s doživotní zárukou ADATA. (TZ)

Rozšiřuje nabídku výkonných DDR4 pro příznivce desktopů

Po představení bestselleru XPG Z1 DDR4 a lukrativního XPG Dazzle LED DDR4, přichází XPG Flame jako vysoce atraktivní varianta pro všechny, kdo na stolních počítačích hrají hry, zkoušejí přetaktovat procesor, nebo ladí výkon. XPG Flame U-DIMM s nenápadným elegantním chladičem využívá desetivrstvou desku plošných spojů v černé barvě a s 2oz mědi (tloušťka měděné vrstvy 0,203 mm). Všechny tyto vlastnosti zajišťují stabilní výkon a dlouhou životnost paměťových modulů za všech situací, od nejnáročnějších her přes odvážné přetaktování, až po benchmarkování. Taktovací frekvence se může pohybovat v rozsahu od 2 400 MHz do 3 000 MHz, napájení od 1,2 V do 1,35 V. Docela snadno lze dosáhnout vyšších rychlostí díky prémiovým čipům, součástkám a deskám plošných spojů. Podpora technologie Intel XMP 2.0 znamená, že zákazníci mají k dispozici více způsobů, jak nastavit přetaktování paměti, včetně možnosti nastavení přímo v operačním systému nebo prostřednictvím komplexního nastavení v BIOSu.

První herní paměť XPG pro notebooky a kompaktní PC

XPG Flame představuje velký milník, jelikož se jedná o první XPG paměť dostupnou v provedení SO-DIMM. Vzhledem k tomu, že notebooky dnes nabízejí podobně kvalitní herní zkušenost jako mnoho desktopových počítačů, roste mezi zákazníky poptávka po vysoce kvalitních a rychlých DDR4 modulech pro notebooky, ultrabooky a SFF PC (small form factor). XPG tuto poptávku naplňuje moduly pracujícími na napětí 1,2 V a podporujícími taktovací frekvence od 2 400 MHz do 2 800 MHz. S černou deskou plošných spojů má XPG Flame SO-DIMM stejně nenápadný a stylový design jako U-DIMM varianta, a je stejně tak připraven splnit ty nejnáročnější požadavky všech, kdo od počítače vyžadují maximální výkon.

Špičková kvalita zajištěna

Paměťové moduly XPG Flame DDR4 jsou sestaveny ze špičkových plošných spojů osazených vysoce kvalitními a pečlivě vybranými čipy. Každý modul prochází přísným testováním spolehlivosti a kompatibility, které vysoce překračují standardy obvyklé při výrobě běžných paměťových modulů. To zaručuje jejich dlouhou životnost a vysokou spolehlivost.

O značce XPG společnosti ADATA
Xtreme Performance Gear, neboli XPG, je značka společnosti ADATA nabízející špičkově výkonný a extra stylový hardware pro PC hraní a přetaktování. Vývojáři XPG se sami pohybují v komunitě hráčů a přetaktovávačů. Díky tomu XPG produkty překračují již tak přísné A+ požadavky, které na své výrobky klade společnost ADATA. I v  nejnáročnějších herních, benchmarkových a přetaktovávacích situacích jsou zajištěny výkon a stabilita díky osobnímu nadšení vývojářů. XPG posouvá hranice možného, zajišťuje tu nejpokročilejší grafiku, fyziku nebo herní zážitky, včetně rychle se rozvíjející virtuální reality. To vše za použití špičkových technologií a ve spolupráci s významnými partnery. Řada XPG se nevyznačuje jen špičkovým výkonem, značná pozornost byla věnována také designu. Zákazníci poznají výrobek XPG už na první pohled podle agresivního, ale přesto decentního vzhledu. Produkty XPG získaly řadu prestižních mezinárodních ocenění, jako např. Good Design Award (Japonsko) a Taiwan Excellence Gold Award. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com/xpg.