Logitech představuje nové reproduktory Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth

Praha, Česká republika — 22. září 2016 — Dnes společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila reproduktorový systém s celým názvem Logitech Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth® jako svůj první model pro domácnost, který vám umožní snadno a bezdrátově streamovat zvuk z jakéhokoli zařízení s rozhraním Bluetooth – počítače, tabletu nebo smartphonu. (TZ)

Tweetujte: Streamujte bezdrátově zvuk s novými reproduktory Logitech Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth. http://www.logitech.com/cs-cz/z337

„Díky reproduktorovému systému Z337 Bold Sound s Bluetooth si nyní lidé mohou snadno užívat svou oblíbenou hudbu, filmy nebo hry – bez ohledu na to, na jakém zařízení si je pouštějí – a mohou mezi těmito zařízeními kdykoli přepínat,“ řekl Philippe Depallens, generální ředitel divize Logitech Audio. „K přepnutí zdroje zvuku stačí stisknout tlačítko PAUSE na jednom zařízení a pak tlačítko PLAY na jiném a můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu ve skvělé zvukové kvalitě, aniž byste je museli s reproduktory opětovně párovat.“

Špičkový výkon reproduktorového systému je 80 wattů, jež prodchnou životem hudbu, kterou máte rádi a které nabídnou čistý zvuk a silné basy. Kromě bezdrátového spojení můžete k připojení zdroje zvuku využít buď konektor jack 3,5 mm, nebo RCA (cinch), takže snadno připojíte monitor, počítač, televizi nebo herní konzoli, a přitom budete mít stále k dispozici bezdrátové připojení pro jiná zařízení.

Reproduktorový systém je vybaven ovladačem na kabelu, který si můžete umístit na vhodné místo, kde jím budete moci pohodlně ovládat důležité funkce, jako jsou napájení, hlasitost a párování zařízení připojovaných přes Bluetooth, a rovněž má konektor pro připojení sluchátek pro chvíle, kdy budete chtít hudbu poslouchat v soukromí. Pomocí samostatného ovládacího prvku můžete navíc řídit hlasitost basů.

Cena a dostupnost

Očekává se, že reproduktorový systém Logitech Z337 Bold Sound s rozhraním Bluetooth bude k dostání v průběhu října za doporučenou maloobchodní cenu 2 199CZK. Podrobnější informace jsou k dispozici na adrese Logitech, našem blogu nebo se s námi můžete spojit na Facebooku.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.